Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Kaczki Kiwaczki
ddeeff Tactiek Anal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Willemsen passt de bal met de wreef. Jordan is nu in balbezit. Jordan passt de bal zonder na te denken. Białgoń rent richting de bal. Białgoń draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - Kiwaczki 0:1

3e minuut.
Alepri rent richting de bal. Alepri passt de bal met de wreef. La Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. La Nave geeft de bal voor. Cestari maakt een snoekduik en kopt de bal. Lumpek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Klungelig pakt Cichoński de bal. Toraman verovert de bal door een tackle van achteren. Toraman geeft een hoge lob. Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestari haalt uit met een fantastische trap. Lumpek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Betliński de bal onder controle te krijgen. Białgoń rent richting de bal. Białgoń passt de bal zonder na te denken. Tuomikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomikoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jordan is nu in balbezit. La Nave onderschept slim de pass. La Nave geeft een lange en hoge pass. Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestari haalt uit met een fantastische trap. Lumpek bokst de bal weg.

32e minuut.
Białgoń heeft problemen om de bal te vangen. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń begaat een overtreding. Białgoń krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Willemsen is nu in balbezit. Willemsen passt de bal zonder na te denken. Joński rent richting de bal. Joński geeft de bal voor. Tuomikoski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Mulrooney met een sublieme pass. Toraman is nu in balbezit. Toraman passt de bal in één keer door. Targoński heeft problemen om de bal te vangen. Targoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Kaczki 43%, Kiwaczki 57%.
Dzikie Kaczki - Kiwaczki 0:1

50e minuut.
Inworp. La Nave met de inworp. Kálal kan de bal niet met de borst controleren. Tuomikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomikoski schiet op doel. Lin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Mulrooney kopt de bal weg. La Nave is nu in balbezit. La Nave passt de bal in één keer door. Alepri rent richting de bal. Alepri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. La Nave geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alepri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jordan speelt de bal door. Willemsen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Betliński. Betliński krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Toraman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toraman probeert naar een medespeler te passen. Targoński is nu in balbezit. Targoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tuomikoski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Willemsen de bal. Willemsen met een sublieme pass. Tuomikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomikoski draait met de bal, schiet en ... Lin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
La Nave onderschept slim de pass. La Nave geeft een hoge lob. Cestari rent richting de bal. Cestari schiet op doel. Lumpek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzikie Kaczki - Kiwaczki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Kaczki 54%, Kiwaczki 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dzikie Kaczki - Kiwaczki 1:1