Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Klaudia Plock United
muisyle Tactiek Bien
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 63.4
uitstekend Schieten solide
solide Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Beyaert rent richting de bal. Jakiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakiel krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Siladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siladi speelt de bal door. B. Tóth probeert naar een medespeler te passen. Jakiel rent richting de bal. Jakiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Palma kopt de bal weg. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halmai krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Moczulski geeft een hoge lob. Grajdoł heeft problemen om de bal te vangen. Matuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - Plock United 0:1

29e minuut.
Xaliqov passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki speelt de bal door. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Klaudia - Plock United 1:1

38e minuut.
Matuszewski kopt de bal weg. B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. B. Tóth passt de bal in één keer door. Jakiel is nu in balbezit. Jakiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
B. Tóth passt de bal in één keer door. Siladi met een sublieme pass. Grajdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszewski is nu in balbezit. Matuszewski schiet op doel. Udişteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Formeliano geeft een hoge lob. Inworp. Karpiniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakiel is nu in balbezit. Jakiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gazsó met een snelle inworp. Mazarollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazarollo met een sublieme pass. Beyaert rent richting de bal. Beyaert draait met de bal, schiet en ... Mast probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 54%, Plock United 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Klaudia - Plock United 1:1

63e minuut.
Xaliqov speelt de bal door. Daar is Mazarollo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazarollo passt de bal met de wreef. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mast trapt de bal weg van het doel. Repeła kopt de bal weg. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Mast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - Plock United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 61%, Plock United 39%.
F.C. Klaudia - Plock United 2:1