Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Narco$ Kiwaczki
nowa Tactiek Anal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 53.7
good Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Brene geeft de bal voor. Inworp. Joński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Białgoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Korkiakoski kopt de bal weg. Murgu geeft de bal voor. Blondeel met een sublieme pass. Tuomikoski rent richting de bal. Tuomikoski schiet op doel. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Filipescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu met een sublieme pass. Gieroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieroba haalt uit met een fantastische trap. Lumpek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - Kiwaczki 1:0

27e minuut.
Żuralski speelt de bal door. Daar is Szajdel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szajdel speelt de bal door. Filipescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bień passt de bal zonder na te denken. Buntman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szajdel. Szajdel krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Żuralski kopt de bal weg. Filipescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu met een sublieme pass. Obwieser rent richting de bal. Obwieser schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Mateescu is nu in balbezit. Mateescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żuralski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filipescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Blondeel met een harde bal richting middenveld. Jordan rent richting de bal. Filipescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filipescu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gieroba heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Murgu de bal. Tuomikoski rent richting de bal. Tuomikoski haalt uit met een fantastische trap. Vynck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narco$ 49%, Kiwaczki 51%.
Narco$ - Kiwaczki 1:0

50e minuut.
Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski passt de bal met de wreef. Szajdel is nu in balbezit. Szajdel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - Kiwaczki 2:0

55e minuut.
Mateescu onderschept slim de pass. Szajdel is nu in balbezit. Korkiakoski geeft de bal voor. Gieroba rent richting de bal. Gieroba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gieroba passt de bal zonder na te denken. Bień met een sublieme pass. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser haalt uit met een fantastische trap. Lumpek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Białgoń is nu in balbezit. Korkiakoski onderschept slim de pass. Korkiakoski geeft de bal voor. Gieroba is nu in balbezit. Gieroba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Brene met een sublieme pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan geeft een hoge lob. Joński geeft een lange en hoge pass. Tuomikoski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Buntman geeft een hoge lob. Brene rent richting de bal. Brene geeft een lange en hoge pass. Daar is Bień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bień draait met de bal, schiet en ... Lumpek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narco$ 34%, Kiwaczki 66%.
Narco$ - Kiwaczki 2:0