Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:12
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.60 [del]
  • Stadion: Koks Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 17565
Narco$ M Z K S Arka Gdynia
nowa Tactiek zsercembulem
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 61.9
solide Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


5e minuut.
Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri begaat een overtreding. Tsz Yeung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vuorelainen met een snel genomen vrije trap. Tsz Yeung maakt een snoekduik en kopt de bal. Vynck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vuorelainen met een sublieme pass. Rico met een sublieme pass. Gokhan is nu in balbezit. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M Z K S Arka Gdynia 0:1

10e minuut.
Gokhan passt de bal met de wreef. Tsz Yeung is nu in balbezit. Brene onderschept slim de pass. Gokhan is nu in balbezit. Gokhan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M Z K S Arka Gdynia 0:2

12e minuut.
Konarzewski speelt de bal door. Rico is nu in balbezit. Rico passt de bal zonder na te denken. Gokhan is nu in balbezit. Gokhan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico probeert naar een medespeler te passen. Tsz Yeung rent richting de bal. Gokhan rent richting de bal. Gokhan haalt uit met een fantastische trap. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Vuorelainen rent richting de bal. Vuorelainen probeert naar een medespeler te passen. Szajdel rent richting de bal. Szajdel passt de bal met de wreef. Obwieser rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obwieser is nu in balbezit. Obwieser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M Z K S Arka Gdynia 1:2

31e minuut.
Konarzewski passt de bal met de wreef. Vuorelainen is nu in balbezit. Żuralski met een sublieme pass. Vuorelainen geeft een hoge lob. Tsz Yeung maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Murgu rent richting de bal. Gokhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorelainen rent richting de bal. Daar is Vuorelainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuorelainen geeft een hoge lob. Vynck bokst de bal weg.

36e minuut.
Rico rent richting de bal. Rico passt de bal met de wreef. Konarzewski speelt de bal door. Vuorelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorelainen geeft de bal voor. Vynck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Szajdel is nu in balbezit. Konarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Konarzewski met een sublieme pass. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Korkiakoski kopt de bal weg. Rico is nu in balbezit. Rico passt de bal in één keer door. Vuorelainen geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M Z K S Arka Gdynia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narco$ 65%, M Z K S Arka Gdynia 35%.
Narco$ - M Z K S Arka Gdynia 1:3

59e minuut.
Noce met een sublieme pass. Vuorelainen is nu in balbezit. Vuorelainen passt de bal in één keer door. Gokhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gokhan schiet op doel. Vynck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M Z K S Arka Gdynia 1:4

64e minuut.
Klungelig pakt Żuralski de bal. Żuralski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Filipescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipescu schiet op doel. Paal! Obwieser rent richting de bal. Obwieser draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Brene heeft problemen om de bal te vangen. Brene geeft de bal voor. Obwieser rent richting de bal. Obwieser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M Z K S Arka Gdynia 2:4

75e minuut.
Bień is nu in balbezit. Bień passt de bal met de wreef. Bernardes is nu in balbezit. Gieroba onderschept slim de pass. Gieroba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Erstad met een snelle inworp. Rico is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żuralski. Żuralski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Erstad geeft de bal voor. Tsz Yeung kopt de bal weg. Murgu is nu in balbezit. Gokhan verovert de bal door een tackle van achteren. Gokhan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bień probeert de bal aan de voet te houden. Rico rent richting de bal. Bień begaat een overtreding. Bień krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narco$ 50%, M Z K S Arka Gdynia 50%.
Narco$ - M Z K S Arka Gdynia 2:4