Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiwaczki MALTAŃSCY WOJOWINICY
Anal Tactiek xd 4-42 ;)
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 59
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1

5e minuut.
Joński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Białgoń de bal. Białgoń passt de bal met de wreef. Buntman rent richting de bal. Buntman geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mateescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cichoński komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Willemsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Białgoń de bal. Uliczka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białgoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Willemsen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu geeft de bal voor. Blondeel kan de bal niet met de borst controleren. Łudzik is nu in balbezit. Łudzik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Buntman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawidowski met een snelle inworp. Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Willemsen kopt de bal weg. Tanaś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blondeel de bal. Łudzik rent richting de bal. Łudzik schiet op doel. Gorącawoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klusáček passt de bal zonder na te denken. Canedo rent richting de bal. Kubelec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Łudzik neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:2

40e minuut.
Zawidowski probeert naar een medespeler te passen. Cichoński rent richting de bal. Cichoński geeft een lange en hoge pass. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo draait met de bal, schiet en ... Gorącawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Zawidowski heeft problemen om de bal te vangen. Jordan rent richting de bal. Zabokrzycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jordan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiwaczki 54%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 46%.
Kiwaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:2

47e minuut.
Zawidowski geeft de bal voor. Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo verovert de bal door een tackle van achteren. Canedo haalt uit met een fantastische trap. Gorącawoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:3

49e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan passt de bal zonder na te denken. Willemsen rent richting de bal. Willemsen geeft een hoge lob. Białgoń maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Talik komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Willemsen rent richting de bal. Willemsen passt de bal met de wreef. Joński rent richting de bal. Joński geeft een lange en hoge pass. Tuomikoski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 1:3

61e minuut.
Talik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blondeel. Talik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orczykowski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Wilczak verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczak probeert naar een medespeler te passen. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu geeft de bal voor. Talik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banucha komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doncu rent richting de bal. Doncu passt de bal in één keer door. Canedo rent richting de bal. Canedo schiet op doel. Gorącawoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 1:4

74e minuut.
Tanaś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zawidowski speelt de bal door. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik haalt uit met een fantastische trap. Gorącawoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiwaczki 61%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 39%.
Kiwaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 1:5