Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALTAŃSCY WOJOWINICY Kiwaczki
xd 4-42 ;) Tactiek Anal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 54.2
very good Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Klusáček speelt de bal door. Canedo heeft problemen om de bal te vangen. Mateescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Radzik komt bij de bal en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Uliczka passt de bal in één keer door. Radzik rent richting de bal. Radzik passt de bal zonder na te denken. Canedo rent richting de bal. Canedo schiet op doel. Lumpek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Kiwaczki 1:0

12e minuut.
Zawidowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sucre de bal onder controle te krijgen. Radzik rent richting de bal. Radzik geeft een lange en hoge pass. Canedo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klusáček speelt de bal door. Zawidowski rent richting de bal. Zawidowski geeft een hoge lob. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik draait met de bal, schiet en ... Lumpek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Tuomikoski passt de bal in één keer door. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki passt de bal in één keer door. Klusáček rent richting de bal. Klusáček haalt uit met een fantastische trap. Lumpek bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Sucre de bal. Sucre passt de bal met de wreef. Willemsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Willemsen geeft een lange en hoge pass. Białgoń krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Białgoń geeft een hoge lob. Zawidowski rent richting de bal. Tuomikoski maakt een afschuwelijke overtreding. Zawidowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Uliczka probeert naar een medespeler te passen. Radzik probeert naar een medespeler te passen. Klusáček rent richting de bal. Klusáček geeft een hoge lob. Canedo kopt de bal weg. Lumpek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 44%, Kiwaczki 56%.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Kiwaczki 1:0

50e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček verovert de bal door een tackle van achteren. Klusáček passt de bal zonder na te denken. Canedo is nu in balbezit. Canedo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček verovert de bal door een tackle van achteren. Klusáček geeft de bal voor. Canedo heeft problemen om de bal te vangen. Canedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Kiwaczki 2:0

58e minuut.
Klusáček is nu in balbezit. Canedo rent richting de bal. Sucre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sucre krijgt een gele kaart. Canedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klusáček komt bij de bal en schiet. Buntman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lumpek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Kiwaczki 3:0

59e minuut.
Talik is nu in balbezit. Talik passt de bal met de wreef. Klusáček probeert naar een medespeler te passen. Radzik rent richting de bal. Radzik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Kiwaczki 4:0

62e minuut.
Radzik speelt de bal door. Klusáček speelt de bal door. Talik is nu in balbezit. Talik haalt uit met een fantastische trap. Lumpek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Kiwaczki 5:0

73e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček verovert de bal door een tackle van achteren. Sucre legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sucre krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Klusáček raakt geblesseerd tijdens het duel. Klusáček neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 44%, Kiwaczki 56%.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Kiwaczki 5:0