Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Kaczki M Z K S Arka Gdynia
ddeeff Tactiek zsercembulem
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 48.9
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Szubierajski kopt de bal weg. Toraman speelt de bal door. Vasilić rent richting de bal. Targoński onderschept slim de pass. Targoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Vasilić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bernardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kálal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mulrooney geeft de bal voor. Cestari kan de bal niet met de borst controleren. Toraman is nu in balbezit. Daar is Toraman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toraman haalt uit met een fantastische trap. Noce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bendlin passt de bal in één keer door. Cestari rent richting de bal. Toraman probeert naar een medespeler te passen. Alepri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alepri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - M Z K S Arka Gdynia 1:0

28e minuut.
Targoński rent richting de bal. Inworp. Toraman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Targoński rent richting de bal. Targoński draait met de bal, schiet en ... Noce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bendlin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cívka komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Toraman geeft een hoge lob. Cestari is nu in balbezit. Cestari draait met de bal, schiet en ... Noce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

40e minuut.
Cívka met een sublieme pass. Inczewski rent richting de bal. Inczewski speelt de bal door. Alepri is nu in balbezit. Alepri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Kaczki 41%, M Z K S Arka Gdynia 59%.
Dzikie Kaczki - M Z K S Arka Gdynia 1:0

50e minuut.
Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil geeft de bal voor. Witaszek probeert de bal aan de voet te houden. Bernardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardes schiet op doel. Lin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Bernardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Witaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Konarzewski zijn tegenspeler op de grond. Konarzewski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mendil onderschept slim de pass. Mendil passt de bal met de wreef. Toraman is nu in balbezit. Toraman schiet op doel. Paal! Toraman rent richting de bal. Toraman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - M Z K S Arka Gdynia 2:0

59e minuut.
Toraman geeft een hoge lob. Gual heeft problemen om de bal te vangen. Cestari onderschept slim de pass. Cestari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - M Z K S Arka Gdynia 3:0

65e minuut.
Mulrooney geeft een lange en hoge pass. Vasilić controleert de bal met de borst. Targoński is nu in balbezit. Targoński haalt uit met een fantastische trap. Noce maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Inczewski speelt de bal door. Kálal rent richting de bal. Kálal passt de bal met de wreef. Targoński rent richting de bal. Targoński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szubierajski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vasilić de bal. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński draait met de bal, schiet en ... Noce werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

77e minuut.
Inczewski rent richting de bal. Inczewski geeft een lange en hoge pass. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński geeft een hoge lob. Cestari krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mulrooney geeft een hoge lob. Alepri rent richting de bal. Alepri geeft de bal voor. Cestari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - M Z K S Arka Gdynia 4:0

89e minuut.
Cívka passt de bal met de wreef. Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński rent richting de bal. Targoński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - M Z K S Arka Gdynia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Kaczki 41%, M Z K S Arka Gdynia 59%.
Dzikie Kaczki - M Z K S Arka Gdynia 5:0