Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Narco$ F.C. Klaudia
nowa Tactiek muisyle
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 66.1
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki met een sublieme pass. Messaritakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaritakis geeft de bal voor. Sidoruk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - F.C. Klaudia 0:1

3e minuut.
Xaliqov probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki passt de bal met de wreef. Sidoruk is nu in balbezit. Sidoruk draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Grajdoł onderschept slim de pass. Grajdoł geeft een lange en hoge pass. Daar is Brene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - F.C. Klaudia 0:2

11e minuut.
Xaliqov geeft een hoge lob. Godri speelt de bal door. Mazarollo heeft problemen om de bal te vangen. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bień rent richting de bal. Bień passt de bal met de wreef. Manresa rent richting de bal. Manresa haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - F.C. Klaudia 1:2

20e minuut.
Vynck trapt de bal weg. Filipescu kopt de bal weg. Raković is nu in balbezit. Obwieser onderschept slim de pass. Obwieser schiet op doel. Udişteanu bokst de bal weg.

26e minuut.
Filipescu passt de bal zonder na te denken. Grajdoł onderschept slim de pass. Bień is nu in balbezit. Bień draait met de bal, schiet en ... Udişteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Narco$ - F.C. Klaudia 2:2

37e minuut.
Korkiakoski geeft een lange en hoge pass. Obwieser kopt de bal weg. Filipescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipescu geeft een lange en hoge pass. Obwieser maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Raković neemt vlug de vrije trap. Palma kopt de bal weg. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki geeft een hoge lob. Sidoruk maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narco$ 59%, F.C. Klaudia 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Narco$ - F.C. Klaudia 2:2

51e minuut.
Messaritakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki speelt de bal door. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Messaritakis probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki speelt de bal door. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Grajdoł passt de bal met de wreef. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki passt de bal met de wreef. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Messaritakis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mokrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narco$ 56%, F.C. Klaudia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Narco$ - F.C. Klaudia 2:2