Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TURBO MALTAŃSCY WOJOWINICY
? Tactiek xd 4-42 ;)
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 58.1
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Canedo rent richting de bal. Canedo passt de bal met de wreef. Talik rent richting de bal. Talik draait met de bal, schiet en ... Rechciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Torrealba verovert de bal door een tackle van achteren. Klusáček verovert de bal door een tackle van achteren. Klusáček probeert naar een medespeler te passen. Canedo rent richting de bal. Canedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Klusáček passt de bal zonder na te denken. Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal zonder na te denken. Klusáček geeft een hoge lob. Talik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Uliczka geeft de bal voor. Klusáček kopt de bal weg. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo haalt uit met een fantastische trap. Rechciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Canedo de bal. Canedo passt de bal in één keer door. Talik rent richting de bal. Talik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:2

29e minuut.
Doncu geeft de bal voor. Stuligłowa heeft problemen om de bal te vangen. Talik is nu in balbezit. Talik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Torrealba verovert de bal door een tackle van achteren. Torrealba passt de bal in één keer door. Daar is Lejnert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejnert geeft een lange en hoge pass. Kmita springt en kopt de bal. Bednarczyk bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Radzik komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Uliczka verovert de bal door een tackle van achteren. Uliczka speelt de bal door. Doncu met een sublieme pass. Canedo rent richting de bal. Canedo draait met de bal, schiet en ... Rechciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TURBO 48%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 52%.
FC TURBO - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:3

47e minuut.
Uliczka verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu is nu in balbezit. Doncu geeft een lange en hoge pass. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:4

48e minuut.
Niepsuj komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Stijger met een sublieme pass. Lejnert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uliczka. Uliczka krijgt een gele kaart. Lejnert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banucha komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik verovert de bal door een tackle van achteren. Canedo rent richting de bal. Canedo haalt uit met een fantastische trap. Rechciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:5

57e minuut.
Gazda met een sublieme pass. Lejnert is nu in balbezit. Doncu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doncu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Zawidowski passt de bal in één keer door. Keown bereikt de bal nog maar net als eerste. Keown passt de bal met de wreef. Doncu probeert de bal met de borst te controleren. Doncu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lejnert met de inworp. Stijger rent richting de bal. Doncu begaat een overtreding. Doncu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Talik rent richting de bal. Gazda verovert de bal door een tackle van achteren. Gazda geeft een hoge lob. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo haalt uit met een fantastische trap. Rechciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sowiński geeft een lange en hoge pass. Lejnert is nu in balbezit. Lejnert geeft de bal voor. Ceschin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Canedo is nu in balbezit. Keown is nu in balbezit. Keown geeft een lange en hoge pass. Canedo rent richting de bal. Canedo draait met de bal, schiet en ... Rechciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Daar is Stijger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banucha verovert de bal door een tackle van achteren. Canedo is nu in balbezit. Canedo draait met de bal, schiet en ... Rechciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TURBO 40%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 60%.
FC TURBO - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:6