Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Kaczki MALTAŃSCY WOJOWINICY
ddeeff Tactiek xd 4-42 ;)
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
61.2 gemiddelde waardering 65.8
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Klusáček passt de bal zonder na te denken. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Canedo rent richting de bal. Canedo haalt uit met een fantastische trap. Lin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1

19e minuut.
Klusáček kopt de bal weg. Łudzik rent richting de bal. Łudzik probeert naar een medespeler te passen. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik schiet op doel. Lin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Doncu speelt de bal door. Kálal verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doncu neemt de hoekschop. Talik maakt een snoekduik en kopt de bal. Lin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mulrooney kopt de bal weg. Toraman is nu in balbezit. Toraman passt de bal zonder na te denken. Cestari rent richting de bal. Cestari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Kaczki 54%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 46%.
Dzikie Kaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:1

49e minuut.
Inczewski met een sublieme pass. Alepri is nu in balbezit. Uliczka geeft een lange en hoge pass. Canedo is nu in balbezit. Canedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kálal kopt de bal weg. Doncu geeft een hoge lob. Canedo rent richting de bal. Canedo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:2

52e minuut.
Kálal probeert naar een medespeler te passen. Alepri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doncu. Doncu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Canedo met een sublieme pass. Klusáček probeert naar een medespeler te passen. Talik is nu in balbezit. Talik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:3

62e minuut.
Koolhof komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cestari kopt de bal weg. Koolhof rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabokrzycki. Koolhof is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cestari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sowiński probeert naar een medespeler te passen. Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Toraman passt de bal in één keer door. Koolhof is nu in balbezit. Koolhof schiet op doel. Bednarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Toraman probeert naar een medespeler te passen. Inczewski rent richting de bal. Inczewski met een sublieme pass. Alepri rent richting de bal. Alepri haalt uit met een fantastische trap. Bednarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Zabokrzycki met een sublieme pass. Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu met een sublieme pass. Łudzik rent richting de bal. Łudzik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Uliczka geeft een hoge lob. Doncu kopt de bal weg. Canedo is nu in balbezit. Canedo haalt uit met een fantastische trap. Lin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Kaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:4

87e minuut.
Daar is Alepri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doncu. Doncu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Inczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Cestari komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Kaczki 47%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 53%.
Dzikie Kaczki - MALTAŃSCY WOJOWINICY 0:4