Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALTAŃSCY WOJOWINICY Dzikie Kaczki
xd 4-42 ;) Tactiek ddeeff
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 64.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Talik kopt de bal weg. Aldrich heeft problemen om de bal te vangen. Mulrooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo verovert de bal door een tackle van achteren. Canedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Inczewski speelt de bal door. Alepri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doncu. Doncu krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Alepri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Targoński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alepri kopt de bal weg. Toraman speelt de bal door. Daar is Targoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targoński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bednarczyk probeert naar een medespeler te passen. Bendlin speelt de bal door. Uliczka onderschept slim de pass. Alepri is nu in balbezit. Alepri schiet op doel. Bednarczyk bokst de bal weg.

18e minuut.
Toraman geeft een lange en hoge pass. Żurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurański passt de bal zonder na te denken. Cestari rent richting de bal. Cestari draait met de bal, schiet en ... Bednarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Toraman passt de bal met de wreef. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski passt de bal met de wreef. Alepri is nu in balbezit. Alepri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Uliczka geeft een lange en hoge pass. Bendlin kopt de bal weg. Klungelig pakt Żurański de bal. Cestari is nu in balbezit. Cestari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klusáček passt de bal in één keer door. Doncu rent richting de bal. Doncu speelt de bal door. Canedo is nu in balbezit. Canedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Inczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Targoński kopt de bal weg. Cestari rent richting de bal. Cestari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Aldrich speelt de bal door. Inczewski geeft een hoge lob. Sowiński kopt de bal weg. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inczewski met een sublieme pass. Alepri is nu in balbezit. Uliczka rent richting de bal. Alepri onderschept slim de pass. Alepri haalt uit met een fantastische trap. Bednarczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 64%, Dzikie Kaczki 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Dzikie Kaczki 0:0

47e minuut.
Mulrooney is nu in balbezit. Mulrooney probeert naar een medespeler te passen. Toraman probeert naar een medespeler te passen. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Orczykowski geeft een lange en hoge pass. Witaszek kopt de bal weg. Bendlin probeert naar een medespeler te passen. Alepri is nu in balbezit. Alepri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski geeft een hoge lob. Alepri kopt de bal weg. Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestari schiet op doel. Bednarczyk bokst de bal weg.

56e minuut.
Uliczka onderschept slim de pass. Uliczka geeft een lange en hoge pass. Toraman kopt de bal weg. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński draait met de bal, schiet en ... Bednarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Doncu met de inworp. Aldrich is nu in balbezit. Canedo verovert de bal door een tackle van achteren. Canedo haalt uit met een fantastische trap. Lin bokst de bal weg.

61e minuut.
Alepri heeft problemen om de bal te vangen. Uliczka begaat een overtreding. Alepri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Targoński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cestari krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Toraman is nu in balbezit. Toraman passt de bal zonder na te denken. Bendlin met een sublieme pass. Alepri is nu in balbezit. Alepri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Alepri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uliczka onderschept slim de pass. Uliczka passt de bal in één keer door. Canedo is nu in balbezit. Canedo schiet op doel. Lin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Klusáček speelt de bal door. Doncu rent richting de bal. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Canedo is nu in balbezit. Canedo haalt uit met een fantastische trap. Lin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Mulrooney geeft een lange en hoge pass. Cestari kopt de bal weg. Targoński rent richting de bal. Targoński geeft een hoge lob. Cestari springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bednarczyk met een harde bal richting middenveld. Daar is Zawidowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toraman probeert naar een medespeler te passen. Cestari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestari schiet op doel. Bednarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Inczewski kopt de bal weg. Witaszek probeert de bal aan de voet te houden. Canedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canedo draait met de bal, schiet en ... Lin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Dzikie Kaczki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 60%, Dzikie Kaczki 40%.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Dzikie Kaczki 1:0