Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TURBO M Z K S Arka Gdynia
? Tactiek zsercembulem
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
51.1 gemiddelde waardering 57.7
solide Schieten solide
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Rico rent richting de bal. Rico passt de bal in één keer door. Stuligłowa rent richting de bal. Gokhan onderschept slim de pass. Gokhan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

6e minuut.
Bitāns geeft de bal voor. Tsz Yeung rent richting de bal. Gokhan rent richting de bal. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung schiet op doel. Rechciński bokst de bal weg. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gokhan onderschept slim de pass. Gokhan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - M Z K S Arka Gdynia 0:1

10e minuut.
Szmek geeft een lange en hoge pass. Rico kopt de bal weg. Ilonczak is nu in balbezit. Tsz Yeung onderschept slim de pass. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ceschin rent richting de bal. Bitāns onderschept slim de pass. Bitāns geeft een lange en hoge pass. Gokhan rent richting de bal. Gokhan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Inworp. Erstad met een snelle inworp. Rico speelt de bal door. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rico passt de bal met de wreef. Erstad rent richting de bal. Erstad geeft de bal voor. Gokhan is nu in balbezit. Gokhan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Tsz Yeung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gazda. Tsz Yeung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konarzewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gokhan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Madziek geeft een hoge lob. Inworp. Ervín met een snelle inworp. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TURBO 60%, M Z K S Arka Gdynia 40%.
FC TURBO - M Z K S Arka Gdynia 0:1

48e minuut.
Ilonczak kopt de bal weg. Stijger controleert de bal met de borst. Met opzet legt Szmek zijn tegenspeler op de grond. Szmek krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Madziek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keown komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Lejnert geeft de bal voor. Erstad kopt de bal weg. Szalewicz kan de bal niet met de borst controleren. Szalewicz geeft de bal voor. Kmita maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gazda passt de bal in één keer door. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico passt de bal in één keer door. Gokhan rent richting de bal. Gokhan draait met de bal, schiet en ... Rechciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TURBO 46%, M Z K S Arka Gdynia 54%.
FC TURBO - M Z K S Arka Gdynia 0:1