Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M Z K S Arka Gdynia FC TURBO
zsercembulem Tactiek ?
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Ervín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maciocha komt het veld opgelopen. Keown zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vasilić probeert de bal met de borst te controleren. Kmita is nu in balbezit. Kmita geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ceschin kopt de bal weg. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szmek. Szmek krijgt een gele kaart. Kmita raakt geblesseerd tijdens het duel. Torrealba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kmita maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - FC TURBO 0:1

10e minuut.
Szmek is nu in balbezit. Stijger verovert de bal door een tackle van achteren. Salachna is nu in balbezit. Salachna schiet op doel. Noce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Maciocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijger onderschept slim de pass. Stijger geeft een lange en hoge pass. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski geeft de bal voor. Bernardes kopt de bal weg. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu geeft de bal voor. Keown geeft de bal voor. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. Noce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Konarzewski met een sublieme pass. Stuligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorelainen met een sublieme pass. Bernardes is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vuorelainen is nu in balbezit. Vuorelainen geeft een lange en hoge pass. Bernardes kopt de bal weg. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 56%, FC TURBO 44%.
M Z K S Arka Gdynia - FC TURBO 0:1

48e minuut.
Rojo geeft een hoge lob. Inworp. Lejnert met de inworp. Stijger is nu in balbezit. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Salachna met de inworp. Vuorelainen rent richting de bal. Vuorelainen passt de bal in één keer door. Bernardes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardes haalt uit met een fantastische trap. Rechciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bernardes geeft een hoge lob. Tsz Yeung springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Torrealba is nu in balbezit. Torrealba passt de bal zonder na te denken. Lejnert is nu in balbezit. Lejnert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Konarzewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Keown de bal. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap. Rechciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M Z K S Arka Gdynia - FC TURBO 1:1

73e minuut.
Maciocha geeft een hoge lob. Salachna kopt de bal weg. Daar is Vasilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Ilonczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrealba geeft de bal voor. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Noce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - FC TURBO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 64%, FC TURBO 36%.
M Z K S Arka Gdynia - FC TURBO 1:2