Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M Z K S Arka Gdynia Kiwaczki
zsercembulem Tactiek Anal
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 53.2
redelijk Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Vuorelainen rent richting de bal. Vuorelainen geeft een lange en hoge pass. Konarzewski kopt de bal weg. Gokhan rent richting de bal. Gokhan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rico probeert naar een medespeler te passen. Gokhan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buntman. Gokhan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gokhan kan niet meer verder spelen. Botezatu komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Sucre rent richting de bal. Vuorelainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorelainen probeert naar een medespeler te passen. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu passt de bal zonder na te denken. Vuorelainen rent richting de bal. Vuorelainen geeft een hoge lob. Tsz Yeung krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Konarzewski met een sublieme pass. Wilczak rent richting de bal. Rico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rico krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vuorelainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vuorelainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuorelainen geeft een lange en hoge pass. Tsz Yeung krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Białgoń passt de bal in één keer door. Joński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szmek. Szmek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 34%, Kiwaczki 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M Z K S Arka Gdynia - Kiwaczki 0:0

46e minuut.
Tuomikoski speelt de bal door. Jordan is nu in balbezit. Rico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jordan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Vuorelainen passt de bal in één keer door. Rico is nu in balbezit. Rico probeert naar een medespeler te passen. Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
M Z K S Arka Gdynia - Kiwaczki 1:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rico met een snelle inworp. Konarzewski speelt de bal door. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M Z K S Arka Gdynia 40%, Kiwaczki 60%.
M Z K S Arka Gdynia - Kiwaczki 1:0