Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Klaudia FC TURBO
muisyle Tactiek ?
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.9 gemiddelde waardering 53.4
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Torrealba onderschept slim de pass. Messaritakis onderschept slim de pass. Messaritakis probeert naar een medespeler te passen. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk passt de bal met de wreef. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki geeft de bal voor. Beyaert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - FC TURBO 1:0

28e minuut.
Mazarollo geeft de bal voor. Gazda rent richting de bal. Gazda geeft een lange en hoge pass. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... Rechciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 39%, FC TURBO 61%.
F.C. Klaudia - FC TURBO 1:0

56e minuut.
Inworp. Stuligłowa met een snelle inworp. Palma is nu in balbezit. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Palma draait met de bal, schiet en ... Rechciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Mazarollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazarollo passt de bal in één keer door. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk schiet op doel. Rechciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Beyaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Rechciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - FC TURBO 2:0

71e minuut.
Torrealba kopt de bal weg. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki met een sublieme pass. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. Rechciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Formeliano verovert de bal door een tackle van achteren. Formeliano geeft een hoge lob. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - FC TURBO 3:0

87e minuut.
Mazarollo onderschept slim de pass. Mazarollo probeert naar een medespeler te passen. Sidoruk is nu in balbezit. Sidoruk schiet op doel. Rechciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia - FC TURBO 4:0

88e minuut.
Inworp. Mazarollo met een snelle inworp. Stijger speelt de bal door. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk haalt uit met een fantastische trap. Rechciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia 29%, FC TURBO 71%.
F.C. Klaudia - FC TURBO 4:0