Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC TURBO F.C. Klaudia
? Tactiek muisyle
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
54.4 gemiddelde waardering 66.3
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Palma is nu in balbezit. Palma passt de bal met de wreef. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. Messaritakis speelt de bal door. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. Rechciński bokst de bal weg.

12e minuut.
Buitenspel voor Sidoruk. Goede buitenspelval van de verdediging. Torrealba neemt vlug de vrije trap. Lejnert rent richting de bal. Lejnert geeft een lange en hoge pass. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen. Udişteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Messaritakis speelt de bal door. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki passt de bal met de wreef. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mokrzycki passt de bal met de wreef. Gazda rent richting de bal. Palma onderschept slim de pass. Palma schiet op doel. De bal raakt de paal. Sidoruk is nu in balbezit. Sidoruk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - F.C. Klaudia 0:1

35e minuut.
Raković geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki kopt de bal weg. Palma is nu in balbezit. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - F.C. Klaudia 0:2

40e minuut.
Palma passt de bal zonder na te denken. Sidoruk rent richting de bal. Sidoruk passt de bal met de wreef. Beyaert rent richting de bal. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Rechciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TURBO 59%, F.C. Klaudia 41%.
FC TURBO - F.C. Klaudia 0:2

49e minuut.
Daar is Mokrzycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Sidoruk rent richting de bal. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ... Rechciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Keown probeert naar een medespeler te passen. Sidoruk rent richting de bal. Torrealba rent richting de bal. Sidoruk onderschept slim de pass. Sidoruk schiet op doel. Rechciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Mazarollo speelt de bal door. Lejnert heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Formeliano. Formeliano krijgt een gele kaart.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazarollo met een snelle inworp. Ilonczak is nu in balbezit. Beyaert verovert de bal door een tackle van achteren. Beyaert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Keown verovert de bal door een tackle van achteren. Keown geeft een hoge lob. Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert geeft de bal voor. Kmita maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grajdoł kopt de bal weg. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Udişteanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Messaritakis is nu in balbezit. Messaritakis geeft de bal voor. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert draait met de bal, schiet en ... Rechciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ceschin met een sublieme pass. Kmita is nu in balbezit. Raković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kmita raakt geblesseerd tijdens het duel. Ceschin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Udişteanu bokst de bal weg.

89e minuut.
Stuligłowa passt de bal in één keer door. Messaritakis probeert naar een medespeler te passen. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki geeft een hoge lob. Sidoruk springt en kopt de bal. Rechciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Beyaert rent richting de bal. Messaritakis geeft de bal voor. Sidoruk is nu in balbezit. Sidoruk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TURBO - F.C. Klaudia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TURBO 52%, F.C. Klaudia 48%.
FC TURBO - F.C. Klaudia 0:3