Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gmochy LEGIA Góra Kalwaria
antidotum Tactiek RightVH
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
20 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
64.9 gemiddelde waardering 62.1
very good Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha probeert naar een medespeler te passen. Lincar is nu in balbezit. Lincar draait met de bal, schiet en ... Uusimaja bokst de bal weg.

7e minuut.
Rizal rent richting de bal. Rizal geeft een hoge lob. Botturi rent richting de bal. Botturi haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 1:0

9e minuut.
Estélyi passt de bal in één keer door. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch met een sublieme pass. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Armando bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft de bal voor. Milone maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 1:1

15e minuut.
Estélyi probeert naar een medespeler te passen. Calcerano probeert de bal aan de voet te houden. Garrincha geeft een hoge lob. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar draait met de bal, schiet en ... Uusimaja bokst de bal weg.

21e minuut.
Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Collor maakt een afschuwelijke overtreding. Milone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Busch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gómez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Garrincha de bal. Busch onderschept slim de pass. Busch passt de bal in één keer door. Milone is nu in balbezit. Milone draait met de bal, schiet en ... Aljas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar passt de bal in één keer door. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi draait met de bal, schiet en ... Uusimaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 2:1

28e minuut.
Szaber geeft de bal voor. Pszczołowski rent richting de bal. Calcerano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pszczołowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pszczołowski neemt zijn aanloop. Aljas bokst de bal weg.

32e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Armando schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gómez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fardal met een snel genomen vrije trap. Milone maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 50%, LEGIA Góra Kalwaria 50%.
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 2:1

56e minuut.
Zachwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachwieja passt de bal zonder na te denken. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Milone rent richting de bal. Milone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pszczołowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Calcerano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Fardal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizal rent richting de bal. Rizal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Estélyi rent richting de bal. Estélyi passt de bal met de wreef. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. Aljas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Nicula is nu in balbezit. Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizal geeft een hoge lob. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcerano verovert de bal door een tackle van achteren. Busch onderschept slim de pass. Busch geeft de bal voor. Milone krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 2:2

62e minuut.
Estélyi passt de bal in één keer door. Busch heeft problemen om de bal te vangen. Busch passt de bal in één keer door. Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Milone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Garrincha passt de bal zonder na te denken. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula passt de bal in één keer door. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi schiet op doel. Uusimaja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Rizal met een sublieme pass. Botturi rent richting de bal. Botturi schiet op doel. Vervoort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uusimaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 3:2

72e minuut.
Maran onderschept slim de pass. Lincar rent richting de bal. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lincar probeert naar een medespeler te passen. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maran. Maran krijgt een gele kaart. Botturi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lincar komt bij de bal en schiet. Uusimaja bokst de bal weg.

76e minuut.
Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar passt de bal met de wreef. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 4:2

76e minuut.
Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Estélyi met een sublieme pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft de bal voor. Aljas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Garrincha is nu in balbezit. Garrincha passt de bal met de wreef. Lincar is nu in balbezit. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 5:2

80e minuut.
Botturi onderschept slim de pass. Botturi passt de bal in één keer door. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha is nu in balbezit. Garrincha haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Fardal kopt de bal weg. Gómez geeft een hoge lob. Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Milone draait met de bal, schiet en ... Aljas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 5:3

85e minuut.
Radujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Radujko geeft een hoge lob. Fardal is nu in balbezit. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja bokst de bal weg. Maran bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar onderschept slim de pass. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 52%, LEGIA Góra Kalwaria 48%.
gmochy - LEGIA Góra Kalwaria 6:3