Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przetycz Inter Mediolan FDP
??? Tactiek INTER IV
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
67.6 gemiddelde waardering 61.2
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Inworp. Radliński met een snelle inworp. Simkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Simkó geeft de bal voor. Torlasco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rovšek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Nolan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Inter Mediolan FDP 0:1

16e minuut.
Iwańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Iwańczyk geeft de bal voor. Radliński kopt de bal weg. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rovšek met een snelle inworp. Šunjić met een sublieme pass. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Torlasco speelt de bal door. Judkowiak speelt de bal door. Rovšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovšek schiet op doel. Nolan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Inter Mediolan FDP 0:2

27e minuut.
Judkowiak onderschept slim de pass. Osmochescu onderschept slim de pass. Met opzet legt Van Sam zijn tegenspeler op de grond. Van Sam krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Van Sam met een sublieme pass. Peralta met een sublieme pass. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Inter Mediolan FDP 1:2

40e minuut.
Tấn Phát rent richting de bal. Gökdeniz onderschept slim de pass. Peev verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Simkó verovert de bal door een tackle van achteren. Simkó passt de bal in één keer door. Radliński is nu in balbezit. Radliński geeft een hoge lob. Torlasco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 46%, Inter Mediolan FDP 54%.
FC Przetycz - Inter Mediolan FDP 1:2

49e minuut.
Teufl passt de bal zonder na te denken. Rajtr is nu in balbezit. Rajtr passt de bal met de wreef. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Peev de bal. Peev passt de bal in één keer door. Peralta geeft een hoge lob. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rovšek passt de bal zonder na te denken. Rajtr rent richting de bal. Rajtr passt de bal zonder na te denken. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu schiet op doel. Nolan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Klungelig pakt Šerejus de bal. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šunjić. Van Sam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peralta komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Przetycz - Inter Mediolan FDP 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 54%, Inter Mediolan FDP 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Przetycz - Inter Mediolan FDP 2:2