Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŻUŁAWY NDG F.C CHEŁM
test1 Tactiek HM!!
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 51.5
solid Schieten good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen solid


6e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Gușea is nu in balbezit. Gușea geeft een hoge lob. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathé begaat een overtreding. Peter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fullerton met een snel genomen vrije trap. Knizia springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hundebøl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Venera de bal. Nevis is nu in balbezit. Venera verovert de bal door een tackle van achteren. Venera schiet op doel. Simatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - F.C CHEŁM 1:0

21e minuut.
Koloper heeft problemen om de bal te vangen. Koloper passt de bal zonder na te denken. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - F.C CHEŁM 2:0

27e minuut.
Marydziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marydziński passt de bal in één keer door. Fullerton rent richting de bal. Fullerton geeft een hoge lob. Knizia krijgt zijn hoofd ertegen. Hundebøl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peter is nu in balbezit. Peter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - F.C CHEŁM 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 43%, F.C CHEŁM 57%.
LKS ŻUŁAWY NDG - F.C CHEŁM 2:1

46e minuut.
Nevis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hickman komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Stuligłowa met een sublieme pass. Koloper is nu in balbezit. Koloper passt de bal zonder na te denken. Gușea rent richting de bal. Gușea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Simatović trapt de bal weg van het doel. Stuligłowa geeft de bal voor. Venera rent richting de bal. Venera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - F.C CHEŁM 3:1

73e minuut.
Inworp. Stuligłowa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koloper is nu in balbezit. Koloper geeft een lange en hoge pass. Fullerton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simatović bokst de bal weg. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - F.C CHEŁM 4:1

74e minuut.
Ruchards maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dybowski heeft problemen om de bal te vangen. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Venera rent richting de bal. Venera haalt uit met een fantastische trap. Simatović bokst de bal weg.

79e minuut.
Mathé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathé geeft een lange en hoge pass. Hickman rent richting de bal. Venera onderschept slim de pass. Venera draait met de bal, schiet en ... Simatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Marydziński verovert de bal door een tackle van achteren. Marydziński passt de bal met de wreef. Knizia rent richting de bal. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - F.C CHEŁM 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 30%, F.C CHEŁM 70%.
LKS ŻUŁAWY NDG - F.C CHEŁM 4:2