Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Miedzyrzecz LKS Iskra Iskrzynia
new Tactiek 5-3-2(2)
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Nurmijärvi met de inworp. Milovanov met een sublieme pass. Nurmijärvi geeft een hoge lob. Proţiuc maakt een snoekduik en kopt de bal. Katselis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Orso passt de bal zonder na te denken. Gerônimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaizola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olaizola krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa passt de bal in één keer door. Auribault is nu in balbezit. Auribault geeft de bal voor. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajduľák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS Iskra Iskrzynia 0:1

12e minuut.
Derdiyok controleert de bal met de borst. Olaizola probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS Iskra Iskrzynia 0:2

13e minuut.
Proţiuc speelt de bal door. Daar is Turcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turcanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţugulea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiţa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ţugulea krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS Iskra Iskrzynia 0:3

20e minuut.
Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plichta met een snelle inworp. Gerônimo geeft een lange en hoge pass. Proţiuc is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gerônimo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plichta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Katselis bokst de bal weg.

22e minuut.
Prodan heeft problemen om de bal te vangen. Plichta probeert naar een medespeler te passen. Proţiuc is nu in balbezit. Proţiuc draait met de bal, schiet en ... Katselis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS Iskra Iskrzynia 1:3

27e minuut.
Auribault rent richting de bal. Chiţa rent richting de bal. Chiţa passt de bal zonder na te denken. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Vajduľák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vajduľák probeert naar een medespeler te passen. Prodan heeft problemen om de bal te vangen. Plichta probeert naar een medespeler te passen. Proţiuc is nu in balbezit. Proţiuc schiet op doel. Katselis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gerônimo speelt de bal door. Hyjek rent richting de bal. Proţiuc onderschept slim de pass. Proţiuc haalt uit met een fantastische trap. Katselis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

31e minuut.
Orso passt de bal in één keer door. Olaizola bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Milovanov zijn tegenspeler op de grond. Milovanov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Klungelig pakt Kargul de bal. Ţugulea rent richting de bal. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea onderschept slim de pass. Ţugulea schiet op doel. Vajduľák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vajduľák niet meer kan verder spelen. Rędzina komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ruzzo geeft de bal voor. Gökmen kopt de bal weg. Plichta rent richting de bal. Plichta geeft een hoge lob. Proţiuc krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Gerônimo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS Iskra Iskrzynia 2:3

40e minuut.
Ţugulea heeft problemen om de bal te vangen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olaizola de bal. Olaizola met een sublieme pass. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olaizola zal de hoekschop nemen. Kargul kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 44%, LKS Iskra Iskrzynia 56%.
Sparta Miedzyrzecz - LKS Iskra Iskrzynia 2:3

46e minuut.
Chiţa met een sublieme pass. Ciubotariu rent richting de bal. Olaizola speelt de bal door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. Rędzina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Olaizola heeft problemen om de bal te vangen. Olaizola speelt de bal door. Chiţa met een sublieme pass. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Proţiuc is nu in balbezit. Auribault rent richting de bal. Auribault passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. Rędzina bokst de bal weg.

52e minuut.
Prodan onderschept slim de pass. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa passt de bal met de wreef. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auribault met de inworp. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa geeft een hoge lob. Ciubotariu springt en kopt de bal. Rędzina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hyjek geeft de bal voor. Gökmen kopt de bal weg. Gerônimo rent richting de bal. Gerônimo geeft een hoge lob. Turcanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa speelt de bal door. Klungelig pakt Ruzzo de bal. Turcanu rent richting de bal. Turcanu schiet op doel. Katselis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ţugulea kopt de bal weg. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kargul is nu in balbezit. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS Iskra Iskrzynia 2:4

72e minuut.
Orso heeft problemen om de bal te vangen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea passt de bal met de wreef. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Rędzina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
van Meir probeert naar een medespeler te passen. Nurmijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmijärvi met een sublieme pass. Proţiuc is nu in balbezit. Proţiuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
van Meir verovert de bal door een tackle van achteren. Auribault is nu in balbezit. Auribault speelt de bal door. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Nurmijärvi passt de bal met de wreef. Plichta is nu in balbezit. Gerônimo rent richting de bal. Plichta rent richting de bal. Plichta draait met de bal, schiet en ... Katselis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok verovert de bal door een tackle van achteren. Derdiyok geeft een hoge lob. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Rędzina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gökmen is nu in balbezit. Gökmen geeft een lange en hoge pass. Olaizola geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kochmár komt het veld opgelopen. Auribault neemt de hoekschop. Ţugulea springt en kopt de bal. Rędzina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS Iskra Iskrzynia 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 54%, LKS Iskra Iskrzynia 46%.
Sparta Miedzyrzecz - LKS Iskra Iskrzynia 2:5