Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Mediolan FDP LEGIA Góra Kalwaria
INTER IV Tactiek OldT532H
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
61.1 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Popajewski kopt de bal weg. Daar is Benzid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busch rent richting de bal. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gómez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fardal komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz passt de bal met de wreef. Teufl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš onderschept slim de pass. Cvengoš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Šunjić neemt vlug de vrije trap. Zachwieja speelt de bal door. Pszczołowski met een sublieme pass. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Otřísal bokst de bal weg. Iwańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fardal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fardal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rajtr rent richting de bal. Rajtr met een sublieme pass. Teufl bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufl schiet op doel. Uusimaja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - LEGIA Góra Kalwaria 1:0

36e minuut.
Rajtr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtr passt de bal in één keer door. Popajewski speelt de bal door. Klungelig pakt Gökdeniz de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Uusimaja trapt de bal weg. Rajtr probeert naar een medespeler te passen. Šunjić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gökdeniz de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Uusimaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Szaber met de inworp. Fardal is nu in balbezit. Fardal passt de bal zonder na te denken. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 54%, LEGIA Góra Kalwaria 46%.
Inter Mediolan FDP - LEGIA Góra Kalwaria 1:0

57e minuut.
Šerejus is nu in balbezit. Busch verovert de bal door een tackle van achteren. Busch probeert naar een medespeler te passen. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski schiet op doel. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Teufl onderschept slim de pass. Fradera is nu in balbezit. Teufl is nu in balbezit. Teufl haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Benzid onderschept slim de pass. Benzid passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Šunjić de bal onder controle te krijgen. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Popajewski rent richting de bal. Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Šunjić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šunjić krijgt een gele kaart. Pszczołowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cvengoš legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Mediolan FDP - LEGIA Góra Kalwaria 1:1

73e minuut.
Inworp. Milone komt het veld opgelopen. Milone met een snelle inworp. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - LEGIA Góra Kalwaria 1:2

81e minuut.
Milone rent richting de bal. Berendei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milone neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - LEGIA Góra Kalwaria 1:3

85e minuut.
Lică passt de bal in één keer door. Fardal is nu in balbezit. Milone is nu in balbezit. Milone draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - LEGIA Góra Kalwaria 1:4

87e minuut.
Fardal geeft een lange en hoge pass. Šerejus kopt de bal weg. Gökdeniz heeft problemen om de bal te vangen. Milone is nu in balbezit. Milone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 54%, LEGIA Góra Kalwaria 46%.
Inter Mediolan FDP - LEGIA Góra Kalwaria 1:4