Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C CHEŁM LKS Iskra Iskrzynia
HM!! Tactiek 5-3-2(2)
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu geeft de bal voor. Auribault rent richting de bal. Auribault geeft een hoge lob. Ciubotariu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Derdiyok verovert de bal door een tackle van achteren. Derdiyok geeft een lange en hoge pass. Marydziński geeft een lange en hoge pass. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia draait met de bal, schiet en ... Katselis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Inworp. Kempczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaţu is nu in balbezit. Gaţu geeft een lange en hoge pass. Knizia springt en kopt de bal. Katselis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C CHEŁM 48%, LKS Iskra Iskrzynia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C CHEŁM - LKS Iskra Iskrzynia 0:0

59e minuut.
Rubin geeft een lange en hoge pass. Lindão is nu in balbezit. Knizia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Knizia krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Olaizola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šafránek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nevis rent richting de bal. Gaţu rent richting de bal. Gaţu probeert naar een medespeler te passen. Knizia is nu in balbezit. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nevis geeft een hoge lob. Marydziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lindão zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lindão naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C CHEŁM 56%, LKS Iskra Iskrzynia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C CHEŁM - LKS Iskra Iskrzynia 0:0