Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Miedzyrzecz LKS ŻUŁAWY NDG
new Tactiek test1
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
56.7 gemiddelde waardering 62.8
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Mathé probeert naar een medespeler te passen. Koloper rent richting de bal. Koloper passt de bal met de wreef. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera draait met de bal, schiet en ... Rędzina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Daar is Kargul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sewell is nu in balbezit. Sewell schiet op doel. Rędzina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stuligłowa is nu in balbezit. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stuligłowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. Rędzina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS ŻUŁAWY NDG 0:1

24e minuut.
Mathé passt de bal zonder na te denken. Plichta is nu in balbezit. Fică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fică krijgt een gele kaart.

26e minuut.
van Meir rent richting de bal. Koloper verovert de bal door een tackle van achteren. Koloper geeft een lange en hoge pass. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kargul verovert de bal door een tackle van achteren. Kargul met een sublieme pass. Gutiérrez rent richting de bal. Plichta verovert de bal door een tackle van achteren. Plichta schiet op doel. Hundebøl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa speelt de bal door. Koloper bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloper geeft een lange en hoge pass. Sewell springt en kopt de bal. Rędzina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kargul geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stuligłowa met een snelle inworp. Koloper geeft een hoge lob. Sewell springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Proţiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła begaat een overtreding. Proţiuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Nurmijärvi met een snel genomen vrije trap. Proţiuc kopt de bal weg. Plichta is nu in balbezit. Plichta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Miedzyrzecz - LKS ŻUŁAWY NDG 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 55%, LKS ŻUŁAWY NDG 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Miedzyrzecz - LKS ŻUŁAWY NDG 1:1

47e minuut.
Venera rent richting de bal. Sewell is nu in balbezit. Gökmen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gökmen krijgt een gele kaart. Sewell raakt geblesseerd tijdens het duel. Venera legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rędzina bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Proţiuc is nu in balbezit. Dybowski rent richting de bal. Turcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Turcanu draait met de bal, schiet en ... Hundebøl probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sewell rent richting de bal. Nurmijärvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sewell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koloper met een snel genomen vrije trap. Venera krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Plichta kopt de bal weg. Przytuła probeert de bal aan de voet te houden. Proţiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Proţiuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS ŻUŁAWY NDG 2:1

59e minuut.
Daar is Plichta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta verovert de bal door een tackle van achteren. Plichta probeert naar een medespeler te passen. Proţiuc rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kochmár komt het veld opgelopen. Rędzina trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gușea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gușea rent richting de bal. Gușea geeft de bal voor. Venera is nu in balbezit. Venera schiet op doel. Rędzina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Miedzyrzecz - LKS ŻUŁAWY NDG 2:2

72e minuut.
Inworp. Montvai komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa passt de bal in één keer door. Montvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Montvai haalt uit met een fantastische trap. Rędzina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS ŻUŁAWY NDG 2:3

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuligłowa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mathé met een sublieme pass. Montvai rent richting de bal. Montvai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Koloper rent richting de bal. Orso onderschept slim de pass. Orso passt de bal zonder na te denken. Kochmár rent richting de bal. Kochmár geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mathé kopt de bal weg. Koloper rent richting de bal. Koloper passt de bal met de wreef. Montvai rent richting de bal. Montvai draait met de bal, schiet en ... Rędzina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - LKS ŻUŁAWY NDG 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 60%, LKS ŻUŁAWY NDG 40%.
Sparta Miedzyrzecz - LKS ŻUŁAWY NDG 2:4