Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŻUŁAWY NDG Sparta Miedzyrzecz
ryzyko Tactiek new
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten very good
good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Plop rent richting de bal. Gökmen verovert de bal door een tackle van achteren. Gökmen probeert naar een medespeler te passen. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Martinovici kopt de bal weg. Mathé is nu in balbezit. Mathé passt de bal zonder na te denken. Proţiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Proţiuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Koloper probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Plop de bal. Gökmen rent richting de bal. Przytuła onderschept slim de pass. Przytuła geeft een lange en hoge pass. Kothencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castillo Khan is nu in balbezit. Castillo Khan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nurmijärvi speelt de bal door. Espina is nu in balbezit. Espina probeert naar een medespeler te passen. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Castillo Khan is nu in balbezit. Plop rent richting de bal. Orso onderschept slim de pass. Castillo Khan rent richting de bal. Castillo Khan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Evens rent richting de bal. Espina onderschept slim de pass. Espina passt de bal zonder na te denken. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc draait met de bal, schiet en ... Młyczyński bokst de bal weg.

40e minuut.
Nurmijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmijärvi passt de bal zonder na te denken. Espina speelt de bal door. Turcanu rent richting de bal. Turcanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 75%, Sparta Miedzyrzecz 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS ŻUŁAWY NDG - Sparta Miedzyrzecz 0:0

60e minuut.
Proţiuc is nu in balbezit. Mathé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Proţiuc raakt geblesseerd tijdens het duel. Mathé speelt de bal door. Nurmijärvi neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina passt de bal zonder na te denken. Proţiuc is nu in balbezit. Proţiuc schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Turcanu onderschept slim de pass. Turcanu speelt de bal door. Martinovici rent richting de bal. Martinovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - Sparta Miedzyrzecz 0:1

79e minuut.
Milovanov verovert de bal door een tackle van achteren. Milovanov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Proţiuc de bal. Proţiuc schiet op doel. Młyczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - Sparta Miedzyrzecz 0:2

85e minuut.
Dybowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milovanov met de inworp. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 58%, Sparta Miedzyrzecz 42%.
LKS ŻUŁAWY NDG - Sparta Miedzyrzecz 0:2