Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Mediolan FDP gmochy
INTER IV Tactiek antidotum
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
61.8 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Rajtr probeert naar een medespeler te passen. Teufl bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufl passt de bal in één keer door. Drăgănescu controleert de bal met de borst. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Fradera met een sublieme pass. Rajtr is nu in balbezit. Rajtr met een sublieme pass. Teufl is nu in balbezit. Teufl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aljas niet meer kan verder spelen. Cremonese komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Iwańczyk kopt de bal weg. Rizal is nu in balbezit. Rajtr maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rajtr naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Rizal passt de bal in één keer door. Lincar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rovšek. Rovšek krijgt een gele kaart. Lincar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nicula neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nicula met een sublieme pass. Lincar is nu in balbezit. Lincar passt de bal in één keer door. Garrincha rent richting de bal. Garrincha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - gmochy 0:1

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armando zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rizal is nu in balbezit. Rizal geeft een lange en hoge pass. Lincar maakt een snoekduik en kopt de bal. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 58%, gmochy 42%.
Inter Mediolan FDP - gmochy 0:1

48e minuut.
Lincar is nu in balbezit. Lincar passt de bal in één keer door. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - gmochy 0:2

60e minuut.
Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Teufl rent richting de bal. Brands legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brands krijgt een gele kaart. Teufl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gökdeniz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cremonese bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - gmochy 1:2

66e minuut.
Cremonese trapt de bal weg. Popajewski heeft problemen om de bal te vangen. Armando verovert de bal door een tackle van achteren. Armando geeft een lange en hoge pass. Nicula krijgt zijn hoofd ertegen. Otřísal bokst de bal weg.

81e minuut.
Buitenspel voor Lincar. Goede buitenspelval van de verdediging. Šunjić komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lincar rent richting de bal. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk rent richting de bal. Nicula onderschept slim de pass. Nicula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 46%, gmochy 54%.
Inter Mediolan FDP - gmochy 1:2