Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIA Góra Kalwaria FC Przetycz
OldT532H Tactiek ???
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
65.8 gemiddelde waardering 65.5
formidable Schieten formidable
very good Passen formidable
incredible Verdedigen excellent


5e minuut.
Karmé passt de bal in één keer door. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Peev speelt de bal door. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - FC Przetycz 1:0

7e minuut.
Zachwieja verovert de bal door een tackle van achteren. Zachwieja geeft de bal voor. Peev probeert de bal met de borst te controleren. Karmé verovert de bal door een tackle van achteren. Karmé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - FC Przetycz 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karmé met een snelle inworp. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Nolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - FC Przetycz 3:0

16e minuut.
Szaber probeert naar een medespeler te passen. Karmé is nu in balbezit. Karmé met een sublieme pass. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Busch geeft de bal voor. Cvengoš kopt de bal weg. Karmé is nu in balbezit. Karmé draait met de bal, schiet en ... Nolan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - FC Przetycz 4:0

27e minuut.
Lică probeert naar een medespeler te passen. Karmé heeft problemen om de bal te vangen. Karmé probeert naar een medespeler te passen. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš schiet op doel. Nolan bokst de bal weg.

33e minuut.
Nolan trapt de bal weg van het doel. Khánh Hoàng kopt de bal weg. Daar is Lică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torlasco is nu in balbezit. Judkowiak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Estélyi speelt de bal door. Karmé rent richting de bal. Karmé passt de bal zonder na te denken. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš schiet op doel. Nolan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski geeft de bal voor. Cvengoš krijgt zijn hoofd ertegen. Nolan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Busch passt de bal in één keer door. Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé met een sublieme pass. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski schiet op doel. Nolan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak geeft een hoge lob. Torlasco maakt een snoekduik en kopt de bal. Lică onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 43%, FC Przetycz 57%.
LEGIA Góra Kalwaria - FC Przetycz 4:0

51e minuut.
Pszczołowski onderschept slim de pass. Pszczołowski passt de bal zonder na te denken. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. Nolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - FC Przetycz 5:0

52e minuut.
Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam geeft de bal voor. Judkowiak kopt de bal weg. Khánh Hoàng rent richting de bal. Khánh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uusimaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Szaber geeft een lange en hoge pass. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski passt de bal zonder na te denken. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš schiet op doel. Nolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Szaber speelt de bal door. Karmé is nu in balbezit. Karmé passt de bal met de wreef. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. Nolan bokst de bal weg.

68e minuut.
Cvengoš heeft problemen om de bal te vangen. Peev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvengoš raakt geblesseerd tijdens het duel. Busch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Cvengoš rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Atencio ... Strafschop! Cvengoš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pszczołowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nolan speelt de bal door. Busch kopt de bal weg. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nolan bokst de bal weg. Nolan met een sublieme pass. Radliński kopt de bal weg. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lică de bal. Torlasco rent richting de bal. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Torlasco stond buitenspel. Milone komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Judkowiak rent richting de bal. Maran onderschept slim de pass. Maran geeft een hoge lob. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Milone passt de bal met de wreef. Karmé rent richting de bal. Karmé met een sublieme pass. Milone rent richting de bal. Milone schiet op doel. Nolan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 36%, FC Przetycz 64%.
LEGIA Góra Kalwaria - FC Przetycz 5:0