Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przetycz LEGIA Góra Kalwaria
??? Tactiek OldT532L
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.8 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten very good
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Tấn Phát rent richting de bal. Tấn Phát met een sublieme pass. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel. Uusimaja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - LEGIA Góra Kalwaria 1:0

12e minuut.
Linka passt de bal in één keer door. Karmé is nu in balbezit. Karmé probeert naar een medespeler te passen. Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Milone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Torlasco kopt de bal weg. Linka speelt de bal door. Karmé is nu in balbezit. Karmé geeft de bal voor. Milone springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Karmé rent richting de bal. Karmé met een sublieme pass. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet haalt uit met een fantastische trap. Nolan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Przetycz - LEGIA Góra Kalwaria 1:1

26e minuut.
Karmé onderschept slim de pass. Karmé passt de bal in één keer door. Milone is nu in balbezit. Milone haalt uit met een fantastische trap. Nolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - LEGIA Góra Kalwaria 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 54%, LEGIA Góra Kalwaria 46%.
FC Przetycz - LEGIA Góra Kalwaria 1:2

56e minuut.
Khánh Hoàng is nu in balbezit. Khánh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Przetycz - LEGIA Góra Kalwaria 2:2

58e minuut.
Radliński probeert naar een medespeler te passen. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam passt de bal zonder na te denken. Tấn Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Phát draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Maran rent richting de bal. Maran geeft een hoge lob. Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Milone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linka rent richting de bal. Linka geeft de bal voor. Milone springt en kopt de bal. Nolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Radliński met een sublieme pass. Van Sam heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Busch. Busch krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Atencio onderschept slim de pass. Atencio geeft de bal voor. Linka geeft een hoge lob. Milone rent richting de bal. Milone draait met de bal, schiet en ... Nolan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Torlasco rent richting de bal. Lică is nu in balbezit. Khánh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Hoàng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 61%, LEGIA Góra Kalwaria 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Przetycz - LEGIA Góra Kalwaria 2:2