Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŻUŁAWY NDG LKS Iskra Iskrzynia
test1 Tactiek 5-3-2(2)
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 53.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Gușea met een sublieme pass. Evens is nu in balbezit. Olaizola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olaizola krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Prodan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koloper speelt de bal door. Montvai rent richting de bal. Paal! Montvai is nu in balbezit. Hyjek verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - LKS Iskra Iskrzynia 1:0

7e minuut.
Montvai is nu in balbezit. Auribault tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montvai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koloper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montvai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montvai onderschept slim de pass. Koloper probeert naar een medespeler te passen. Venera rent richting de bal. Venera haalt uit met een fantastische trap. Katselis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pace-Asciak passt de bal in één keer door. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS ŻUŁAWY NDG - LKS Iskra Iskrzynia 1:1

35e minuut.
Pace-Asciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Evens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pace-Asciak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pace-Asciak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciubotariu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - LKS Iskra Iskrzynia 1:2

39e minuut.
Venera rent richting de bal. Ruzzo onderschept slim de pass. Ruzzo geeft een lange en hoge pass. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Hundebøl bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Andreu de bal. Venera is nu in balbezit. Ruzzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruzzo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mathé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea onderschept slim de pass. Gutiérrez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gutiérrez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 53%, LKS Iskra Iskrzynia 47%.
LKS ŻUŁAWY NDG - LKS Iskra Iskrzynia 1:2

46e minuut.
Ciubotariu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tristán komt het veld opgelopen. Evens met de inworp. Koloper geeft een lange en hoge pass. Venera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS ŻUŁAWY NDG - LKS Iskra Iskrzynia 2:2

51e minuut.
Daar is Derdiyok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montvai rent richting de bal. Ruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloper verovert de bal door een tackle van achteren. Koloper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Evens bereikt de bal nog maar net als eerste. Evens met een sublieme pass. Klungelig pakt Derdiyok de bal. Montvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Montvai haalt uit met een fantastische trap. Katselis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Prodan rent richting de bal. Prodan geeft een hoge lob. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Hundebøl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Auribault onderschept slim de pass. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea passt de bal met de wreef. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Koloper is nu in balbezit. Koloper met een sublieme pass. Prodan rent richting de bal. Montvai verovert de bal door een tackle van achteren. Montvai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gușea passt de bal met de wreef. Venera rent richting de bal. Hyjek begaat een overtreding. Hyjek krijgt een gele kaart. Venera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koloper wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Koloper passt de bal zonder na te denken. Gușea is nu in balbezit. Gușea geeft een hoge lob. Venera rent richting de bal. Venera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Koloper rent richting de bal. Pace-Asciak begaat een overtreding. Koloper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mathé met een snel genomen vrije trap. Daar is Andreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venera rent richting de bal. Venera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Fică is nu in balbezit. Fică geeft een hoge lob. Tristán is nu in balbezit. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Hundebøl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 42%, LKS Iskra Iskrzynia 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS ŻUŁAWY NDG - LKS Iskra Iskrzynia 2:2