Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Miedzyrzecz F.C CHEŁM
new Tactiek HM!!
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 50.3
zeer goed Schieten goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Orso met een snelle inworp. Nurmijärvi geeft een lange en hoge pass. Proţiuc kopt de bal weg. van Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir draait met de bal, schiet en ... Simatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ruchards geeft een hoge lob. Inworp. Espina met de inworp. Plichta rent richting de bal. Plichta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Ruchards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Meir rent richting de bal. Ruchards onderschept slim de pass. Ruchards geeft een hoge lob. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - F.C CHEŁM 0:1

12e minuut.
Fullerton passt de bal zonder na te denken. Gaţu is nu in balbezit. Nurmijärvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nurmijärvi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina passt de bal met de wreef. Rubin is nu in balbezit. van Meir onderschept slim de pass. van Meir haalt uit met een fantastische trap. Simatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Plichta verovert de bal door een tackle van achteren. Ruchards bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta begaat een overtreding. Plichta krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński passt de bal zonder na te denken. Gaţu speelt de bal door. Knizia rent richting de bal. Knizia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Milovanov met een snelle inworp. Klungelig pakt Nurmijärvi de bal. Nurmijärvi met een sublieme pass. Proţiuc is nu in balbezit. Proţiuc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fullerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovanov verovert de bal door een tackle van achteren. Milovanov passt de bal zonder na te denken. van Meir rent richting de bal. van Meir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Miedzyrzecz - F.C CHEŁM 1:1

42e minuut.
Zärban verovert de bal door een tackle van achteren. Milovanov rent richting de bal. Milovanov passt de bal zonder na te denken. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Proţiuc speelt de bal door. Nurmijärvi met een sublieme pass. Espina speelt de bal door. van Meir rent richting de bal. van Meir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 43%, F.C CHEŁM 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Miedzyrzecz - F.C CHEŁM 1:1

66e minuut.
Ruchards onderschept slim de pass. Fullerton is nu in balbezit. Fullerton passt de bal zonder na te denken. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia schiet op doel. Kothencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Milovanov geeft de bal voor. Ruchards bereikt de bal nog maar net als eerste. van Meir begaat een overtreding. van Meir krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Marydziński kopt de bal weg. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Knizia verovert de bal door een tackle van achteren. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Proţiuc geeft de bal voor. Espina is nu in balbezit. Ruchards begaat een overtreding. Ruchards krijgt een gele kaart. Espina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nurmijärvi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Plichta is nu in balbezit. Plichta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 38%, F.C CHEŁM 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Miedzyrzecz - F.C CHEŁM 1:1