Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C CHEŁM LEGIA Góra Kalwaria
HM!! Tactiek OldT532H
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 64.5
redelijk Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Maran heeft problemen om de bal te vangen. Estélyi is nu in balbezit. Marydziński probeert naar een medespeler te passen. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Simatović bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Karmé rent richting de bal. Karmé passt de bal met de wreef. Busch is nu in balbezit. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Busch geeft een lange en hoge pass. Karmé is nu in balbezit. Karmé passt de bal zonder na te denken. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Marydziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estélyi rent richting de bal. Fullerton speelt de bal door. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja bokst de bal weg.

42e minuut.
Gaţu met een sublieme pass. Marydziński probeert naar een medespeler te passen. Knizia rent richting de bal. Knizia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C CHEŁM - LEGIA Góra Kalwaria 1:0

44e minuut.
Hickman rent richting de bal. Karmé verovert de bal door een tackle van achteren. Karmé met een sublieme pass. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Simatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C CHEŁM 77%, LEGIA Góra Kalwaria 23%.
F.C CHEŁM - LEGIA Góra Kalwaria 1:0

48e minuut.
Pszczołowski kopt de bal weg. Cvengoš rent richting de bal. Rubin rent richting de bal. Cvengoš verovert de bal door een tackle van achteren. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Simatović bokst de bal weg. Pszczołowski kan de bal niet met de borst controleren. Zärban probeert naar een medespeler te passen. Busch is nu in balbezit. Busch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zachwieja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fardal komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Peter geeft een lange en hoge pass. Marydziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marydziński passt de bal in één keer door. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Cvengoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marydziński rent richting de bal. Cvengoš verovert de bal door een tackle van achteren. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. Ruchards probeert de bal aan de voet te houden. Simatović bokst de bal weg. Karmé kopt de bal weg. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Karmé passt de bal zonder na te denken. Cvengoš is nu in balbezit. Ruchards bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé verovert de bal door een tackle van achteren. Karmé haalt uit met een fantastische trap. Simatović bokst de bal weg.

71e minuut.
Knizia onderschept slim de pass. Peter rent richting de bal. Benzid begaat een overtreding. Benzid krijgt een gele kaart. Peter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milone komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Busch passt de bal met de wreef. Karmé is nu in balbezit. Karmé passt de bal in één keer door. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. Simatović bokst de bal weg.

76e minuut.
Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch geeft een lange en hoge pass. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Simatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C CHEŁM - LEGIA Góra Kalwaria 1:1

80e minuut.
Gaţu probeert naar een medespeler te passen. Karmé rent richting de bal. Karmé passt de bal in één keer door. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kempczyński rent richting de bal. Busch verovert de bal door een tackle van achteren. Busch passt de bal met de wreef. Milone is nu in balbezit. Milone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C CHEŁM 64%, LEGIA Góra Kalwaria 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C CHEŁM - LEGIA Góra Kalwaria 1:1