Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIA Góra Kalwaria F.C CHEŁM
OldT532H Tactiek HM!!
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 50
excellent Schieten good
very good Passen good
outstanding Verdedigen good


5e minuut.
Pszczołowski rent richting de bal. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch geeft de bal voor. Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Milone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Busch kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruchards de bal. Milone is nu in balbezit. Milone schiet op doel. Simatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - F.C CHEŁM 1:0

16e minuut.
Linka probeert naar een medespeler te passen. Busch geeft een lange en hoge pass. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski geeft de bal voor. Milone maakt een snoekduik en kopt de bal. Simatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Busch passt de bal zonder na te denken. Pszczołowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zärban. Pszczołowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Busch met een snel genomen vrije trap. Ruchards is nu in balbezit. Milone onderschept slim de pass. Milone haalt uit met een fantastische trap. Simatović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rubin rent richting de bal. Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczołowski schiet op doel. Simatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pszczołowski passt de bal zonder na te denken. Karmé is nu in balbezit. Karmé speelt de bal door. Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Milone schiet op doel. Simatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Fullerton speelt de bal door. Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński geeft een lange en hoge pass. Knizia maakt een snoekduik en kopt de bal. Uusimaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEGIA Góra Kalwaria - F.C CHEŁM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 54%, F.C CHEŁM 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LEGIA Góra Kalwaria - F.C CHEŁM 1:1

59e minuut.
Gaţu onderschept slim de pass. Gaţu speelt de bal door. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - F.C CHEŁM 1:2

67e minuut.
Benzid rent richting de bal. Benzid geeft de bal voor. Klungelig pakt Karmé de bal. Karmé geeft de bal voor. Milone maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEGIA Góra Kalwaria - F.C CHEŁM 2:2

75e minuut.
Busch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linka bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka passt de bal met de wreef. Busch is nu in balbezit. Busch geeft de bal voor. Simatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Nevis verovert de bal door een tackle van achteren. Karmé is nu in balbezit. Met opzet legt Gaţu zijn tegenspeler op de grond. Gaţu krijgt een gele kaart. Karmé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szaber met een snel genomen vrije trap. Simatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - F.C CHEŁM 3:2

80e minuut.
Szaber probeert naar een medespeler te passen. Karmé is nu in balbezit. Karmé geeft een hoge lob. Pszczołowski krijgt zijn hoofd ertegen. Simatović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - F.C CHEŁM 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 31%, F.C CHEŁM 69%.
LEGIA Góra Kalwaria - F.C CHEŁM 4:2