Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŻUŁAWY NDG gmochy
test1 Tactiek antidotum
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 16
57.6 gemiddelde waardering 63.5
solid Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Calcerano geeft de bal voor. Inworp. Evens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koloper geeft de bal voor. Sewell maakt een snoekduik en kopt de bal. Aljas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Gușea met een sublieme pass. Daar is Koloper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koloper passt de bal in één keer door. Montvai is nu in balbezit. Montvai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Evens rent richting de bal. Armando onderschept slim de pass. Mathé schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mathé is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Radujko rent richting de bal. Armando geeft de bal voor. Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula onderschept slim de pass. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Calcerano verovert de bal door een tackle van achteren. Koloper verovert de bal door een tackle van achteren. Koloper met een sublieme pass. Montvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Montvai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha verovert de bal door een tackle van achteren. Garrincha met een sublieme pass. Botturi is nu in balbezit. Botturi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Rizal probeert naar een medespeler te passen. Garrincha is nu in balbezit. Garrincha passt de bal met de wreef. Botturi rent richting de bal. Botturi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 48%, gmochy 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS ŻUŁAWY NDG - gmochy 0:0

49e minuut.
Brands geeft een hoge lob. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar geeft een lange en hoge pass. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Botturi rent richting de bal. Botturi passt de bal met de wreef. Nicula rent richting de bal. Nicula schiet op doel. Hundebøl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - gmochy 0:1

60e minuut.
Inworp. Venera komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lincar met een sublieme pass. Botturi is nu in balbezit. Przytuła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przytuła krijgt een gele kaart. Botturi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lincar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Botturi rent richting de bal. Botturi draait met de bal, schiet en ... Hundebøl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Garrincha passt de bal zonder na te denken. Rizal is nu in balbezit. Rizal passt de bal met de wreef. Botturi is nu in balbezit. Botturi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Rizal passt de bal zonder na te denken. Garrincha heeft problemen om de bal te vangen. Garrincha passt de bal zonder na te denken. Botturi rent richting de bal. Botturi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 53%, gmochy 47%.
LKS ŻUŁAWY NDG - gmochy 0:1