Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Iskrzynia Inter Mediolan FDP
5-3-2(2) Tactiek INTER IV
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 62.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault passt de bal zonder na te denken. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - Inter Mediolan FDP 1:0

11e minuut.
Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Šafránek onderschept slim de pass. Šafránek geeft een hoge lob. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fradera is nu in balbezit. Boonkasemsanti onderschept slim de pass. Teufl verovert de bal door een tackle van achteren. Teufl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Iskrzynia - Inter Mediolan FDP 1:1

22e minuut.
Boonkasemsanti geeft een hoge lob. Rajtr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtr passt de bal zonder na te denken. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Katselis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Auribault passt de bal in één keer door. Ţugulea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabačiauskas. Rabačiauskas krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Inworp. Šafránek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa geeft de bal voor. Daar is Pace-Asciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otřísal bokst de bal weg.

28e minuut.
Derdiyok geeft de bal voor. Chilingaryan kopt de bal weg. Lindão rent richting de bal. Fradera onderschept slim de pass. Fradera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gökdeniz rent richting de bal. Katselis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - Inter Mediolan FDP 1:2

30e minuut.
Popajewski rent richting de bal. Gökdeniz rent richting de bal. Popajewski speelt de bal door. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ţugulea is nu in balbezit. Pace-Asciak is nu in balbezit. Pace-Asciak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rabačiauskas de bal onder controle te krijgen. Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Berendei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auribault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiţa geeft de bal voor. Ţugulea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei rent richting de bal. Berendei passt de bal in één keer door. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Iskrzynia - Inter Mediolan FDP 2:2

45e minuut.
Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea rent richting de bal. Šunjić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šunjić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Iskrzynia 44%, Inter Mediolan FDP 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Iskra Iskrzynia - Inter Mediolan FDP 2:2

58e minuut.
Klungelig pakt Ţugulea de bal. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een hoge lob. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Auribault verovert de bal door een tackle van achteren. Šunjić rent richting de bal. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa geeft de bal voor. Ţugulea krijgt zijn hoofd ertegen. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ţugulea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berendei. Ţugulea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiţa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ţugulea maakt een snoekduik en kopt de bal. Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - Inter Mediolan FDP 3:2

72e minuut.
Lindão geeft een lange en hoge pass. Inworp. Popajewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šunjić rent richting de bal. Šunjić met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Andreu controleert de bal met de borst. Rajtr rent richting de bal. Met opzet legt Andreu zijn tegenspeler op de grond. Andreu krijgt een gele kaart. Rajtr raakt geblesseerd tijdens het duel. Chilingaryan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Katselis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Berendei de bal. Chilingaryan rent richting de bal. Ţugulea onderschept slim de pass. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - Inter Mediolan FDP 4:2

82e minuut.
Šunjić onderschept slim de pass. Šunjić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Popajewski de bal. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić haalt uit met een fantastische trap. Katselis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Iskrzynia 60%, Inter Mediolan FDP 40%.
LKS Iskra Iskrzynia - Inter Mediolan FDP 4:2