Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Mediolan FDP LKS Iskra Iskrzynia
INTER IV Tactiek 5-3-2(2)
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Chiţa is nu in balbezit. Chiţa passt de bal met de wreef. Olaizola speelt de bal door. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Popajewski passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Derdiyok begaat een overtreding. Drăgănescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drăgănescu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Olaizola kopt de bal weg. Iwańczyk rent richting de bal. Ţugulea onderschept slim de pass. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - LKS Iskra Iskrzynia 0:1

14e minuut.
Hyjek verovert de bal door een tackle van achteren. Fradera onderschept slim de pass. Fradera passt de bal in één keer door. Teufl rent richting de bal. Teufl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Popajewski probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtr is nu in balbezit. Teufl rent richting de bal. Teufl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa passt de bal in één keer door. Auribault rent richting de bal. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - LKS Iskra Iskrzynia 0:2

44e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Osmochescu is nu in balbezit. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 56%, LKS Iskra Iskrzynia 44%.
Inter Mediolan FDP - LKS Iskra Iskrzynia 0:2

56e minuut.
Hyjek passt de bal met de wreef. Rajtr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtr speelt de bal door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Katselis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Daar is Teufl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rajtr de bal. Rajtr schiet op doel. Katselis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Fradera is nu in balbezit. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa geeft een hoge lob. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Olaizola probeert naar een medespeler te passen. Auribault rent richting de bal. Auribault passt de bal met de wreef. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Lindão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtr onderschept slim de pass. Rajtr probeert naar een medespeler te passen. Teufl rent richting de bal. Teufl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Rajtr verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtr passt de bal met de wreef. Teufl is nu in balbezit. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Katselis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 38%, LKS Iskra Iskrzynia 62%.
Inter Mediolan FDP - LKS Iskra Iskrzynia 0:2