Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przetycz Sparta Miedzyrzecz
??? Tactiek new
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 58.9
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Gökmen geeft een lange en hoge pass. Proţiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atencio. Atencio krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Orso met een snelle inworp. Nurmijärvi rent richting de bal. Nurmijärvi geeft een lange en hoge pass. Plichta is nu in balbezit. Plichta schiet op doel. Nolan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atencio onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Buyle geeft een lange en hoge pass. Gökmen kopt de bal weg. Nurmijärvi speelt de bal door. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Plichta maakt een snoekduik en kopt de bal. Buyle heeft problemen om de bal te vangen. Atencio onderschept slim de pass. Proţiuc is nu in balbezit. Proţiuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Van Sam passt de bal in één keer door. Torlasco probeert naar een medespeler te passen. Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński geeft een hoge lob. Judkowiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kochmár kopt de bal weg. Van Sam geeft de bal voor. Sabato kopt de bal weg. Judkowiak is nu in balbezit. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Orso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurmijärvi is nu in balbezit. Nurmijärvi speelt de bal door. Proţiuc is nu in balbezit. Proţiuc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sabato geeft de bal voor. Judkowiak is nu in balbezit. Gökmen begaat een overtreding. Judkowiak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Racchetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Torlasco springt en kopt de bal. Kothencz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Sparta Miedzyrzecz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 56%, Sparta Miedzyrzecz 44%.
FC Przetycz - Sparta Miedzyrzecz 1:0

50e minuut.
Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Suárez geeft een hoge lob. Atencio is nu in balbezit. Proţiuc onderschept slim de pass. Proţiuc schiet op doel. Nolan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Atencio probeert naar een medespeler te passen. Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabato geeft de bal voor. Torlasco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - Sparta Miedzyrzecz 2:0

57e minuut.
Sabato bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmijärvi onderschept slim de pass. Nurmijärvi met een sublieme pass. Kochmár heeft problemen om de bal te vangen. Kochmár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nurmijärvi controleert de bal met de borst. Nurmijärvi met een sublieme pass. Orso probeert naar een medespeler te passen. Kochmár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochmár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Proţiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Proţiuc passt de bal met de wreef. Buyle is nu in balbezit. Plichta onderschept slim de pass. Plichta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 53%, Sparta Miedzyrzecz 47%.
FC Przetycz - Sparta Miedzyrzecz 2:0