Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C CHEŁM gmochy
HM!! Tactiek antidotum
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
47.4 gemiddelde waardering 59.2
good Schieten adequate
good Passen solid
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Peter rent richting de bal. Calcerano onderschept slim de pass. Knizia onderschept slim de pass. Knizia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C CHEŁM - gmochy 1:0

3e minuut.
Nicula met een sublieme pass. Garrincha met een sublieme pass. Boccardi heeft problemen om de bal te vangen. Knizia is nu in balbezit. Knizia haalt uit met een fantastische trap. Aljas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Garrincha de bal. Garrincha passt de bal met de wreef. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar haalt uit met een fantastische trap. Simatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C CHEŁM - gmochy 1:1

23e minuut.
Marydziński passt de bal in één keer door. Collor is nu in balbezit. Collor geeft een lange en hoge pass. Lincar rent richting de bal. Lincar draait met de bal, schiet en ... Simatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nevis geeft een hoge lob. Garrincha kopt de bal weg. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Simatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Simatović probeert naar een medespeler te passen. Rizal kopt de bal weg. Ruchards probeert de bal met de borst te controleren. Lincar is nu in balbezit. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Garrincha is nu in balbezit. Nicula rent richting de bal. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha haalt uit met een fantastische trap. Simatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C CHEŁM - gmochy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C CHEŁM 56%, gmochy 44%.
F.C CHEŁM - gmochy 1:2

50e minuut.
Calcerano geeft de bal voor. Garrincha rent richting de bal. Garrincha geeft een hoge lob. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C CHEŁM - gmochy 1:3

53e minuut.
Brands is nu in balbezit. Brands geeft een lange en hoge pass. Rizal probeert naar een medespeler te passen. Garrincha rent richting de bal. Garrincha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nicula stond buitenspel. Psikuta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Calcerano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knizia verovert de bal door een tackle van achteren. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Fullerton rent richting de bal. Fullerton geeft een lange en hoge pass. Knizia heeft problemen om de bal te vangen. Knizia draait met de bal, schiet en ... Aljas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C CHEŁM - gmochy 2:3

84e minuut.
Radujko bereikt de bal nog maar net als eerste. Radujko geeft een hoge lob. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C CHEŁM - gmochy 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C CHEŁM 47%, gmochy 53%.
F.C CHEŁM - gmochy 2:4