Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIA Góra Kalwaria LKS ŻUŁAWY NDG
OldT532H Tactiek test1
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 55.2
formidable Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Karmé is nu in balbezit. Karmé passt de bal in één keer door. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Hundebøl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lică onderschept slim de pass. Lică speelt de bal door. Estélyi probeert naar een medespeler te passen. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski passt de bal in één keer door. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Hundebøl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - LKS ŻUŁAWY NDG 1:0

14e minuut.
Gutiérrez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Koloper kopt de bal weg. Venera speelt de bal door. Montvai rent richting de bal. Montvai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Evens neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Fardal de bal onder controle te krijgen. Koloper is nu in balbezit. Koloper haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja bokst de bal weg.

17e minuut.
Gușea met een snelle inworp. Venera is nu in balbezit. Szaber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venera raakt geblesseerd tijdens het duel. Venera legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Uusimaja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera haalt uit met een fantastische trap. Uusimaja probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Estélyi speelt de bal door. Karmé is nu in balbezit. Karmé passt de bal in één keer door. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Busch verovert de bal door een tackle van achteren. Busch geeft een lange en hoge pass. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - LKS ŻUŁAWY NDG 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fardal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busch is nu in balbezit. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Karmé rent richting de bal. Karmé probeert naar een medespeler te passen. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. Hundebøl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - LKS ŻUŁAWY NDG 3:0

35e minuut.
Szaber rent richting de bal. Szaber geeft een hoge lob. Cvengoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvengoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - LKS ŻUŁAWY NDG 4:0

37e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Benzid rent richting de bal. Benzid geeft een hoge lob. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gușea passt de bal in één keer door. Estélyi rent richting de bal. Estélyi geeft de bal voor. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. Hundebøl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 33%, LKS ŻUŁAWY NDG 67%.
LEGIA Góra Kalwaria - LKS ŻUŁAWY NDG 4:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gușea met de inworp. Szaber geeft een lange en hoge pass. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... Hundebøl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Przytuła geeft een lange en hoge pass. Estélyi geeft de bal voor. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Estélyi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koloper. Estélyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milone komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Benzid onderschept slim de pass. Benzid geeft de bal voor. Milone is nu in balbezit. Milone haalt uit met een fantastische trap. Hundebøl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - LKS ŻUŁAWY NDG 5:0

80e minuut.
Montvai probeert de bal aan de voet te houden. Lică rent richting de bal. Lică geeft de bal voor. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski schiet op doel. Hundebøl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Szaber geeft een lange en hoge pass. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Milone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - LKS ŻUŁAWY NDG 6:0

89e minuut.
Venera controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maran neemt vlug de vrije trap. Karmé kopt de bal weg. Milone is nu in balbezit. Milone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gutiérrez rent richting de bal. Karmé verovert de bal door een tackle van achteren. Karmé haalt uit met een fantastische trap. Hundebøl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milone rent richting de bal. Milone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - LKS ŻUŁAWY NDG 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 34%, LKS ŻUŁAWY NDG 66%.
LEGIA Góra Kalwaria - LKS ŻUŁAWY NDG 7:0