Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŻUŁAWY NDG LEGIA Góra Kalwaria
5-3-2 Tactiek OldT532H
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 63.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Inworp. Húsenica met een snelle inworp. Koloper rent richting de bal. Koloper geeft de bal voor. Venera krijgt zijn hoofd ertegen. Uusimaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sleegers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gómez komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Koloper is nu in balbezit. Busch onderschept slim de pass. Busch geeft de bal voor. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. Ciampi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karmé speelt de bal door. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cvengoš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Milone komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Zachwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloper verovert de bal door een tackle van achteren. Koloper passt de bal met de wreef. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - LEGIA Góra Kalwaria 1:0

19e minuut.
Milone probeert naar een medespeler te passen. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hyjek speelt de bal door. Húsenica is nu in balbezit. Húsenica geeft een lange en hoge pass. Castillo Khan is nu in balbezit. Castillo Khan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Venera rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Castillo Khan heeft problemen om de bal te vangen. Lică is nu in balbezit. Castillo Khan onderschept slim de pass. Castillo Khan draait met de bal, schiet en ... Uusimaja bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Koloper met een snelle inworp. Húsenica met een sublieme pass. Koloper geeft een hoge lob. Castillo Khan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - LEGIA Góra Kalwaria 2:0

34e minuut.
Busch passt de bal in één keer door. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hyjek de bal onder controle te krijgen. Pszczołowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski draait met de bal, schiet en ... Przytuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciampi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - LEGIA Góra Kalwaria 2:1

45e minuut.
Húsenica passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch maakt een afschuwelijke overtreding. Gutiérrez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gutiérrez kan niet meer verder spelen. Evens komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 56%, LEGIA Góra Kalwaria 44%.
LKS ŻUŁAWY NDG - LEGIA Góra Kalwaria 2:1

49e minuut.
Busch probeert naar een medespeler te passen. Karmé rent richting de bal. Karmé probeert naar een medespeler te passen. Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Milone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ciampi met een harde bal richting middenveld. Busch kopt de bal weg. Milone is nu in balbezit. Milone schiet op doel. Ciampi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS ŻUŁAWY NDG - LEGIA Góra Kalwaria 2:2

52e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Evens heeft problemen om de bal te vangen. Milone is nu in balbezit. Milone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - LEGIA Góra Kalwaria 2:3

55e minuut.
Gómez passt de bal zonder na te denken. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch speelt de bal door. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lică verovert de bal door een tackle van achteren. Lică probeert naar een medespeler te passen. Milone rent richting de bal. Milone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - LEGIA Góra Kalwaria 2:4

67e minuut.
Pszczołowski rent richting de bal. Dybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dybowski met een sublieme pass. Przytuła is nu in balbezit. Busch onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Busch zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Milone haalt uit met een fantastische trap. Ciampi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mathé verovert de bal door een tackle van achteren. Karmé is nu in balbezit. Karmé geeft de bal voor. Pszczołowski rent richting de bal. Ciampi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Koloper bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloper geeft een hoge lob. Lică heeft problemen om de bal te vangen. Castillo Khan is nu in balbezit. Castillo Khan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - LEGIA Góra Kalwaria 3:4

78e minuut.
Busch rent richting de bal. Busch met een sublieme pass. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - LEGIA Góra Kalwaria 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 55%, LEGIA Góra Kalwaria 45%.
LKS ŻUŁAWY NDG - LEGIA Góra Kalwaria 3:5