Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przetycz LKS Iskra Iskrzynia
??? Tactiek 5-3-2(2)
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 55.6
excellent Schieten solid
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Hyjek passt de bal in één keer door. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olaizola. Olaizola krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auribault met de inworp. Chiţa rent richting de bal. Chiţa geeft de bal voor. Ţugulea maakt een snoekduik en kopt de bal. Nolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Radliński met de inworp. Judkowiak geeft een hoge lob. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - LKS Iskra Iskrzynia 1:0

28e minuut.
Prodan passt de bal in één keer door. Šafránek rent richting de bal. Šafránek speelt de bal door. Auribault rent richting de bal. Auribault schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tấn Phát tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţugulea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiţa met een snel genomen vrije trap. Ţugulea krijgt zijn hoofd ertegen. Nolan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 49%, LKS Iskra Iskrzynia 51%.
FC Przetycz - LKS Iskra Iskrzynia 1:0

52e minuut.
Racchetti geeft een hoge lob. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo geeft een hoge lob. Tấn Phát geeft een lange en hoge pass. Torlasco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hyjek passt de bal in één keer door. Olaizola rent richting de bal. Olaizola passt de bal zonder na te denken. Šafránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šafránek draait met de bal, schiet en ... Nolan bokst de bal weg.

65e minuut.
Radliński passt de bal met de wreef. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak passt de bal zonder na te denken. Torlasco rent richting de bal. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Katselis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Radliński heeft problemen om de bal te vangen. Radliński met een sublieme pass. Judkowiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torlasco de bal. Torlasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - LKS Iskra Iskrzynia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 36%, LKS Iskra Iskrzynia 64%.
FC Przetycz - LKS Iskra Iskrzynia 2:0