Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Iskrzynia FC Przetycz
5-3-2(2) Tactiek ???
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 63.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Olaizola probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Simkó schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simkó is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam passt de bal met de wreef. Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński draait met de bal, schiet en ... Katselis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - FC Przetycz 0:1

14e minuut.
Hyjek geeft een hoge lob. Ţugulea kopt de bal weg. Ciubotariu probeert de bal met de borst te controleren. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Nolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Iskrzynia - FC Przetycz 1:1

22e minuut.
Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Peev verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - FC Przetycz 2:1

28e minuut.
Olaizola passt de bal zonder na te denken. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea passt de bal in één keer door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Judkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Judkowiak probeert naar een medespeler te passen. Derdiyok rent richting de bal. Torlasco verovert de bal door een tackle van achteren. Torlasco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Iskrzynia - FC Przetycz 2:2

33e minuut.
Olaizola speelt de bal door. Ciubotariu rent richting de bal. Atencio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciubotariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ţugulea neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - FC Przetycz 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Iskrzynia 39%, FC Przetycz 61%.
LKS Iskra Iskrzynia - FC Przetycz 3:2

47e minuut.
Van Sam is nu in balbezit. Van Sam passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lindão de bal. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. Katselis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Auribault geeft de bal voor. Klungelig pakt Buyle de bal. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - FC Przetycz 4:2

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radliński met de inworp. Racchetti geeft een lange en hoge pass. Judkowiak springt en kopt de bal. Katselis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - FC Przetycz 4:3

85e minuut.
Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa met een sublieme pass. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - FC Przetycz 5:3

87e minuut.
Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea passt de bal met de wreef. Buyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Iskrzynia 40%, FC Przetycz 60%.
LKS Iskra Iskrzynia - FC Przetycz 5:3