Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Miedzyrzecz Inter Mediolan FDP
523 Tactiek INTER IV
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 65
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Iwańczyk onderschept slim de pass. Iwańczyk passt de bal in één keer door. Rajtr is nu in balbezit. van Meir rent richting de bal. van Meir schiet op doel. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Šunjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurmijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Nurmijärvi probeert naar een medespeler te passen. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Inter Mediolan FDP 1:0

21e minuut.
Gökmen verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtr geeft een hoge lob. Popajewski kopt de bal weg. Teufl rent richting de bal. Teufl schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Miedzyrzecz - Inter Mediolan FDP 1:1

23e minuut.
Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Popajewski is nu in balbezit. Popajewski met een sublieme pass. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Inter Mediolan FDP 1:2

30e minuut.
Popajewski met een sublieme pass. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Kothencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Kothencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gökdeniz heeft problemen om de bal te vangen. Plichta onderschept slim de pass. Plichta passt de bal in één keer door. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc haalt uit met een fantastische trap. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Drăgănescu speelt de bal door. Gökdeniz rent richting de bal. Popajewski rent richting de bal. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Orso probeert naar een medespeler te passen. van Meir is nu in balbezit. van Meir passt de bal met de wreef. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc draait met de bal, schiet en ... Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 43%, Inter Mediolan FDP 57%.
Sparta Miedzyrzecz - Inter Mediolan FDP 1:2

46e minuut.
Iwańczyk passt de bal in één keer door. Popajewski rent richting de bal. Popajewski passt de bal in één keer door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Iwańczyk onderschept slim de pass. Milovanov verovert de bal door een tackle van achteren. Milovanov probeert naar een medespeler te passen. Plichta is nu in balbezit. Plichta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparta Miedzyrzecz - Inter Mediolan FDP 2:2

52e minuut.
Nurmijärvi geeft een hoge lob. Otřísal speelt de bal door. Milovanov kopt de bal weg. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Martinovici komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Osmochescu met de inworp. Fradera rent richting de bal. Fradera passt de bal zonder na te denken. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Kothencz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Inter Mediolan FDP 2:3

67e minuut.
Fernández Suárez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popajewski passt de bal met de wreef. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turcanu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gökmen geeft een lange en hoge pass. Popajewski rent richting de bal. Popajewski passt de bal zonder na te denken. Teufl rent richting de bal. Teufl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Rajtr speelt de bal door. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Rajtr bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtr geeft de bal voor. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Kothencz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Inter Mediolan FDP 2:4

90e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Fradera is nu in balbezit. Fradera passt de bal in één keer door. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Kothencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Inter Mediolan FDP 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 56%, Inter Mediolan FDP 44%.
Sparta Miedzyrzecz - Inter Mediolan FDP 2:5