Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Mediolan FDP F.C CHEŁM
INTER IV Tactiek HM!!
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 49.9
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Knizia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fradera. Knizia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gaţu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - F.C CHEŁM 0:1

9e minuut.
Fradera kopt de bal weg. Teufl rent richting de bal. Rajtr speelt de bal door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Simatović bokst de bal weg. Nevis is nu in balbezit. Nevis geeft een lange en hoge pass. Paal!

12e minuut.
Drăgănescu speelt de bal door. Rubin is nu in balbezit. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Simatović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Mediolan FDP - F.C CHEŁM 1:1

15e minuut.
Teufl passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gaţu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gaţu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gaţu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Drăgănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fradera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teufl maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fradera met een sublieme pass. Rajtr heeft problemen om de bal te vangen. Rajtr geeft de bal voor. Gökdeniz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Mediolan FDP - F.C CHEŁM 2:1

20e minuut.
Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Nevis rent richting de bal. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Simatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rajtr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fullerton. Rajtr raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fradera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fradera kopt de bal weg. Ruchards rent richting de bal. Ruchards geeft een lange en hoge pass. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Simatović bokst de bal weg.

45e minuut.
Marydziński passt de bal zonder na te denken. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Knizia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knizia neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Fullerton rent richting de bal. Popajewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fullerton raakt geblesseerd tijdens het duel. Knizia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 42%, F.C CHEŁM 58%.
Inter Mediolan FDP - F.C CHEŁM 2:1

49e minuut.
Peter is nu in balbezit. Peter geeft een hoge lob. Knizia rent richting de bal. Knizia draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Mediolan FDP - F.C CHEŁM 2:2

56e minuut.
Chilingaryan met een sublieme pass. Daar is Knizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilingaryan maakt een afschuwelijke overtreding. Chilingaryan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Drăgănescu rent richting de bal. Fullerton begaat een overtreding. Drăgănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fradera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz schiet op doel. Simatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Fradera probeert naar een medespeler te passen. Teufl is nu in balbezit. Met opzet legt Rubin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rubin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Popajewski passt de bal met de wreef. Drăgănescu is nu in balbezit. Rajtr probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Rajtr probeert naar een medespeler te passen. Popajewski rent richting de bal. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Fradera onderschept slim de pass. Fradera passt de bal met de wreef. Šunjić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marydziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Marydziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rajtr kopt de bal weg. Teufl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchards verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Mediolan FDP 46%, F.C CHEŁM 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Mediolan FDP - F.C CHEŁM 2:2