Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŻUŁAWY NDG FC Przetycz
test1 Tactiek ???
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.6 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński geeft een hoge lob. Torlasco heeft problemen om de bal te vangen. Torlasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - FC Przetycz 0:1

10e minuut.
Van Sam heeft problemen om de bal te vangen. Van Sam passt de bal in één keer door. Torlasco speelt de bal door. Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Atencio geeft een hoge lob. Judkowiak kopt de bal weg. Koloper probeert de bal met de borst te controleren. Koloper geeft een hoge lob. Venera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Húsenica geeft een hoge lob. Montvai is nu in balbezit. Peev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peev krijgt een gele kaart. Montvai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Montvai neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Judkowiak passt de bal met de wreef. Daar is Radliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radliński speelt de bal door. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Racchetti passt de bal zonder na te denken. Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Torlasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Hundebøl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - FC Przetycz 0:2

38e minuut.
Mathé onderschept slim de pass. Mathé passt de bal zonder na te denken. Koloper probeert naar een medespeler te passen. Montvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Montvai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Torlasco kopt de bal weg. Húsenica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atencio de bal. Venera verovert de bal door een tackle van achteren. Venera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 50%, FC Przetycz 50%.
LKS ŻUŁAWY NDG - FC Przetycz 0:2

47e minuut.
Dybowski passt de bal met de wreef. Koloper heeft problemen om de bal te vangen. Koloper passt de bal met de wreef. Montvai heeft problemen om de bal te vangen. Montvai schiet op doel. Nolan bokst de bal weg. Paal!

50e minuut.
Klungelig pakt Gutiérrez de bal. Mathé geeft een lange en hoge pass. Radliński kopt de bal weg. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Hundebøl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Koloper met een sublieme pass. Montvai is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Racchetti ... Strafschop! Racchetti krijgt een gele kaart. Montvai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montvai legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - FC Przetycz 1:2

54e minuut.
Dybowski geeft een hoge lob. Montvai kopt de bal weg. Koloper bereikt de bal nog maar net als eerste. Koloper geeft een hoge lob. Venera krijgt zijn hoofd ertegen. Nolan bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koloper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Montvai schiet op doel. Nolan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS ŻUŁAWY NDG - FC Przetycz 2:2

64e minuut.
Dybowski passt de bal met de wreef. Húsenica met een sublieme pass. Koloper is nu in balbezit. Koloper geeft een hoge lob. Venera is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Radliński is nu in balbezit. Radliński passt de bal met de wreef. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Hundebøl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Saguier rent richting de bal. Saguier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - FC Przetycz 2:3

71e minuut.
Peev rent richting de bal. Peev geeft een hoge lob. Van Sam kopt de bal weg. Torlasco rent richting de bal. Torlasco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Inworp. Sewell komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sewell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atencio. Sewell raakt geblesseerd tijdens het duel. Koloper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sewell springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Koloper probeert naar een medespeler te passen. Montvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Montvai passt de bal in één keer door. Sewell rent richting de bal. Sewell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Koloper heeft problemen om de bal te vangen. Koloper geeft een hoge lob. Sewell springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mathé probeert de bal aan de voet te houden. Gutiérrez is nu in balbezit. Torlasco begaat een overtreding. Torlasco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 41%, FC Przetycz 59%.
LKS ŻUŁAWY NDG - FC Przetycz 2:3