Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przetycz LKS ŻUŁAWY NDG
??? Tactiek test2
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 58.7
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Peev geeft de bal voor. Torlasco kopt de bal weg. Fică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Ciampi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Vólent probeert naar een medespeler te passen. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam passt de bal in één keer door. Torlasco rent richting de bal. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. Ciampi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Sabato geeft een hoge lob. Gutiérrez onderschept slim de pass. Van Sam is nu in balbezit. Van Sam geeft een hoge lob. Judkowiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fică geeft een lange en hoge pass. Castillo Khan kopt de bal weg. Mathé rent richting de bal. Mathé draait met de bal, schiet en ... Nolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Van Sam met een sublieme pass. Torlasco rent richting de bal. Torlasco met een sublieme pass. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak schiet op doel. Ciampi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Castillo Khan kopt de bal weg. Mathé rent richting de bal. Racchetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mathé raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Castillo Khan neemt zijn aanloop. Nolan bokst de bal weg.

32e minuut.
Peev onderschept slim de pass. Húsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Húsenica geeft de bal voor. Daar is Castillo Khan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo Khan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vólent probeert naar een medespeler te passen. Sabato is nu in balbezit. Sabato geeft de bal voor. Torlasco maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciampi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - LKS ŻUŁAWY NDG 1:0

40e minuut.
Mathé is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Húsenica neemt de hoekschop. Mathé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathé draait met de bal, schiet en ... Nolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 49%, LKS ŻUŁAWY NDG 51%.
FC Przetycz - LKS ŻUŁAWY NDG 1:0

47e minuut.
Gutiérrez met een sublieme pass. Fică geeft de bal voor. Mathé kopt de bal weg. Castillo Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo Khan draait met de bal, schiet en ... Nolan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Buyle geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koloper zal de hoekschop nemen. Daar is Różycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Húsenica geeft een hoge lob. Daar is Buyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki rent richting de bal. Castillo Khan is nu in balbezit. Castillo Khan schiet op doel. Nolan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Judkowiak probeert naar een medespeler te passen. Sabato is nu in balbezit. Sabato passt de bal met de wreef. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Koloper bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabato onderschept slim de pass. Sabato probeert naar een medespeler te passen. Vólent rent richting de bal. Vólent draait met de bal, schiet en ... Ciampi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - LKS ŻUŁAWY NDG 2:0

65e minuut.
Vólent passt de bal met de wreef. Sabato met een sublieme pass. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak geeft een hoge lob. Torlasco krijgt zijn hoofd ertegen. Ciampi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Przytuła is nu in balbezit. Inworp. Sabato met een snelle inworp. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Ciampi bokst de bal weg.

73e minuut.
Racchetti heeft problemen om de bal te vangen. Húsenica kopt de bal weg. Peev rent richting de bal. Mathé onderschept slim de pass. Mathé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sabato passt de bal in één keer door. Judkowiak probeert naar een medespeler te passen. Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vólent geeft een hoge lob. Torlasco krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabato met de inworp. Judkowiak geeft een hoge lob. Torlasco maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciampi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Racchetti is nu in balbezit. Racchetti passt de bal zonder na te denken. Simkó speelt de bal door. Daar is Sabato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabato geeft een hoge lob. Paal! Ciampi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dybowski is nu in balbezit. Torlasco verovert de bal door een tackle van achteren. Torlasco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - LKS ŻUŁAWY NDG 3:0

81e minuut.
Hyjek geeft een hoge lob. Castillo Khan kopt de bal weg. Mathé rent richting de bal. Mathé draait met de bal, schiet en ... Nolan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dybowski geeft een hoge lob. Mathé rent richting de bal. Mathé passt de bal met de wreef. Castillo Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo Khan schiet op doel. Nolan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Buyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 42%, LKS ŻUŁAWY NDG 58%.
FC Przetycz - LKS ŻUŁAWY NDG 3:0