Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Iskrzynia LEGIA Góra Kalwaria
5-3-2(2) Tactiek OldT532H
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
54.9 gemiddelde waardering 63.9
good Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Szaber rent richting de bal. Olaizola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szaber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szaber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pszczołowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Maran de bal onder controle te krijgen. Szaber probeert naar een medespeler te passen. Karmé rent richting de bal. Karmé geeft de bal voor. Pszczołowski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

9e minuut.
Ţugulea passt de bal in één keer door. Lică is nu in balbezit. Lică geeft een hoge lob. Karmé geeft de bal voor. Cvengoš springt en kopt de bal. Katselis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Prodan geeft een hoge lob. Maran is nu in balbezit. Šafránek onderschept slim de pass. Šafránek schiet op doel. Uusimaja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Karmé bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmé speelt de bal door. Cvengoš is nu in balbezit. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Katselis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Iskrzynia 54%, LEGIA Góra Kalwaria 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Iskra Iskrzynia - LEGIA Góra Kalwaria 0:0

56e minuut.
Cvengoš is nu in balbezit. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo is nu in balbezit. Cvengoš onderschept slim de pass. Cvengoš haalt uit met een fantastische trap. Katselis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Derdiyok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karmé met de inworp. Cvengoš rent richting de bal. Cvengoš draait met de bal, schiet en ... Katselis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Busch rent richting de bal. Busch passt de bal met de wreef. Estélyi met een sublieme pass. Cvengoš heeft problemen om de bal te vangen. Cvengoš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Buitenspel voor Ţugulea. Goede buitenspelval van de verdediging. Milone komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Szaber is nu in balbezit. Szaber met een sublieme pass. Karmé is nu in balbezit. Karmé geeft een hoge lob. Pszczołowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Iskrzynia - LEGIA Góra Kalwaria 0:1

75e minuut.
Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. Estélyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prodan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Derdiyok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šafránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šafránek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber geeft een lange en hoge pass. Karmé kopt de bal weg. Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Milone schiet op doel. Katselis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Pszczołowski probeert de bal aan de voet te houden. Lindão rent richting de bal. Busch verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Estélyi passt de bal met de wreef. Karmé rent richting de bal. Karmé passt de bal zonder na te denken. Milone bereikt de bal nog maar net als eerste. Milone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Auribault passt de bal in één keer door. Lică rent richting de bal. Ţugulea onderschept slim de pass. Ţugulea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Iskrzynia - LEGIA Góra Kalwaria 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Iskrzynia 62%, LEGIA Góra Kalwaria 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Iskra Iskrzynia - LEGIA Góra Kalwaria 1:1