Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Miedzyrzecz gmochy
532 Tactiek antidotum
57% Balbezit 43%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.6 gemiddelde waardering 64.2
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Gökmen rent richting de bal. Gökmen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizal met een snelle inworp. Garrincha geeft de bal voor. Vajduľák bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Nicula kopt de bal weg. Fernández Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Botturi is nu in balbezit. Botturi draait met de bal, schiet en ... Vajduľák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 0:1

8e minuut.
Rizal rent richting de bal. Rizal passt de bal zonder na te denken. Garrincha met een sublieme pass. Lincar is nu in balbezit. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 0:2

10e minuut.
Fernández Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi onderschept slim de pass. van Meir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Meir krijgt een gele kaart. Botturi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Botturi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 0:3

20e minuut.
Orso speelt de bal door. Milovanov speelt de bal door. Nurmijärvi is nu in balbezit. Nurmijärvi geeft de bal voor. Plichta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Aljas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kargul onderschept slim de pass. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargul legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lincar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Botturi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vajduľák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Daar is Botturi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Suárez. Botturi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lincar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Botturi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Orso verovert de bal door een tackle van achteren. Orso probeert naar een medespeler te passen. Plichta rent richting de bal. Plichta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 56%, gmochy 44%.
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 1:3

46e minuut.
Botturi rent richting de bal. Nicula speelt de bal door. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar schiet op doel. Vajduľák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Rizal passt de bal in één keer door. Garrincha probeert naar een medespeler te passen. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar haalt uit met een fantastische trap. Vajduľák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 1:4

50e minuut.
Gökmen rent richting de bal. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula met een sublieme pass. Botturi is nu in balbezit. Botturi haalt uit met een fantastische trap. Vajduľák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Fernández Suárez kopt de bal weg. Daar is Milovanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrincha speelt de bal door. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Vajduľák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lincar is nu in balbezit. Lincar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 1:5

54e minuut.
Brands geeft een lange en hoge pass. Kargul rent richting de bal. Kargul met een sublieme pass. Proţiuc rent richting de bal. Proţiuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert van Meir de bal onder controle te krijgen. Fernández Suárez is nu in balbezit. Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 1:6

70e minuut.
Milovanov onderschept slim de pass. Proţiuc rent richting de bal. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Inworp. Köntös komt het veld opgelopen. Martinovici komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Garrincha speelt de bal door. Botturi is nu in balbezit. Botturi speelt de bal door. Lincar is nu in balbezit. Lincar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 1:7

75e minuut.
Kochmár komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Köntös rent richting de bal. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 1:8

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Martinovici de bal onder controle te krijgen. Rizal probeert naar een medespeler te passen. Garrincha speelt de bal door. Lincar rent richting de bal. Lincar draait met de bal, schiet en ... Vajduľák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Martinovici speelt de bal door. Orso is nu in balbezit. Orso geeft een hoge lob. Kochmár is nu in balbezit. Kochmár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 52%, gmochy 48%.
Sparta Miedzyrzecz - gmochy 1:8