Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gmochy Sparta Miedzyrzecz
antidotum Tactiek 523
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 58
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Calcerano geeft de bal voor. Inworp. Köntös met de inworp. Plichta rent richting de bal. Plichta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Milovanov probeert naar een medespeler te passen. Köntös bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha verovert de bal door een tackle van achteren. Garrincha geeft een lange en hoge pass. Nicula springt en kopt de bal. Paal!

8e minuut.
Proţiuc kopt de bal weg. Garrincha rent richting de bal. Garrincha passt de bal in één keer door. Botturi rent richting de bal. Botturi haalt uit met een fantastische trap. Kothencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Rizal speelt de bal door. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula passt de bal in één keer door. Botturi rent richting de bal. Botturi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Milovanov heeft problemen om de bal te vangen. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milovanov krijgt een gele kaart. Garrincha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lincar met een snel genomen vrije trap. Botturi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
van Meir rent richting de bal. Radujko onderschept slim de pass. Radujko met een sublieme pass. Botturi rent richting de bal. Botturi draait met de bal, schiet en ... Kothencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - Sparta Miedzyrzecz 1:0

30e minuut.
Nurmijärvi passt de bal zonder na te denken. Köntös is nu in balbezit. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha geeft de bal voor. Nicula maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rizal probeert naar een medespeler te passen. Nicula rent richting de bal. Gökmen is nu in balbezit. Nicula onderschept slim de pass. Nicula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. van Meir met een snelle inworp. Milovanov probeert naar een medespeler te passen. Plichta rent richting de bal. Plichta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands begaat een overtreding. Plichta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milovanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Proţiuc krijgt zijn hoofd ertegen. Aljas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gmochy - Sparta Miedzyrzecz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 48%, Sparta Miedzyrzecz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gmochy - Sparta Miedzyrzecz 1:1

46e minuut.
Inworp. Garrincha met een snelle inworp. Rizal geeft de bal voor. Nicula springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Rizal rent richting de bal. Rizal geeft een lange en hoge pass. Fernández Suárez is nu in balbezit. Botturi onderschept slim de pass. Botturi schiet op doel. Kothencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Gökmen geeft een lange en hoge pass. Milovanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milovanov probeert naar een medespeler te passen. Plichta rent richting de bal. Plichta schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Lincar geeft de bal voor. Nicula kopt de bal weg. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi haalt uit met een fantastische trap. Fernández Suárez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Nicula kopt de bal weg. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Botturi krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Proţiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizal onderschept slim de pass. Rizal probeert naar een medespeler te passen. Botturi is nu in balbezit. Botturi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Botturi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boccardi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gökmen verovert de bal door een tackle van achteren. Orso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - Sparta Miedzyrzecz 2:1

71e minuut.
Armando geeft de bal voor. Daar is Boccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Suárez begaat een overtreding. Fernández Suárez krijgt een gele kaart. Boccardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lincar wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Köntös zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plichta is nu in balbezit. Plichta geeft een lange en hoge pass. Proţiuc controleert de bal met de borst. Proţiuc schiet op doel. Aljas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Garrincha rent richting de bal. Garrincha geeft een lange en hoge pass. Cămătaru is nu in balbezit. Boccardi verovert de bal door een tackle van achteren. Boccardi draait met de bal, schiet en ... Kothencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - Sparta Miedzyrzecz 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 39%, Sparta Miedzyrzecz 61%.
gmochy - Sparta Miedzyrzecz 3:1