Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przetycz F.C CHEŁM
??? Tactiek HM!!
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 51.6
formidabel Schieten redelijk
uitmuntend Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


34e minuut.
Tấn Phát speelt de bal door. Van Sam rent richting de bal. Van Sam geeft de bal voor. Judkowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Rubin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Zärban verovert de bal door een tackle van achteren. Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński geeft een hoge lob. Torlasco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - F.C CHEŁM 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 40%, F.C CHEŁM 60%.
FC Przetycz - F.C CHEŁM 1:0

47e minuut.
Tấn Phát geeft de bal voor. Judkowiak kopt de bal weg. Radliński is nu in balbezit. Radliński geeft de bal voor. Torlasco krijgt zijn hoofd ertegen. Simatović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Buyle verovert de bal door een tackle van achteren. Simkó speelt de bal door. Radliński speelt de bal door. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Simatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Sabato kopt de bal weg. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubin. Judkowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simkó komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Gaţu passt de bal in één keer door. Marydziński geeft de bal voor. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia haalt uit met een fantastische trap. Nolan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Przetycz - F.C CHEŁM 1:1

80e minuut.
Marydziński verovert de bal door een tackle van achteren. Marydziński speelt de bal door. Knizia is nu in balbezit. Knizia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przetycz - F.C CHEŁM 1:2

90e minuut.
Nevis geeft de bal voor. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Simkó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simkó krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przetycz 38%, F.C CHEŁM 62%.
FC Przetycz - F.C CHEŁM 1:2