Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŻUŁAWY NDG Inter Mediolan FDP
newsystem Tactiek INTER IV
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 62.6
goed Schieten zeer goed
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Evens is nu in balbezit. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz probeert de bal met de borst te controleren. Gökdeniz schiet op doel. Ciampi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - Inter Mediolan FDP 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Popajewski de bal. Popajewski passt de bal met de wreef. Rovšek rent richting de bal. Rovšek haalt uit met een fantastische trap. Ciampi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - Inter Mediolan FDP 0:2

15e minuut.
Rajtr passt de bal in één keer door. Drăgănescu rent richting de bal. Fradera probeert naar een medespeler te passen. Rovšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovšek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gökdeniz kopt de bal weg. Fică rent richting de bal. Met opzet legt Rovšek zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rovšek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rovšek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Popajewski rent richting de bal. Popajewski met een sublieme pass. Drăgănescu met een sublieme pass. Daar is Rajtr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Drăgănescu passt de bal in één keer door. Gökdeniz is nu in balbezit. Popajewski is nu in balbezit. Popajewski draait met de bal, schiet en ... Ciampi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŻUŁAWY NDG - Inter Mediolan FDP 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 53%, Inter Mediolan FDP 47%.
LKS ŻUŁAWY NDG - Inter Mediolan FDP 0:3

55e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk passt de bal in één keer door. Rajtr is nu in balbezit. Rajtr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rajtr geeft de bal voor. Klungelig pakt Evens de bal. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel. Ciampi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Iwańczyk is nu in balbezit. Hyjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyjek geeft de bal voor. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Popajewski heeft problemen om de bal te vangen. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz passt de bal met de wreef. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu schiet op doel. Ciampi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu speelt de bal door. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Hyjek speelt de bal door. Iwańczyk is nu in balbezit. Hyjek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwańczyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Iwańczyk kan niet meer verder spelen. Šerejus komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŻUŁAWY NDG 45%, Inter Mediolan FDP 55%.
LKS ŻUŁAWY NDG - Inter Mediolan FDP 0:3