Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gmochy LKS Iskra Iskrzynia
antidotum Tactiek 5-3-2(2)
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 1
64.1 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


18e minuut.
Auribault geeft de bal voor. Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calcerano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calcerano krijgt een gele kaart. Ţugulea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calcerano probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Ţugulea heeft problemen om de bal te vangen. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo probeert naar een medespeler te passen. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LKS Iskra Iskrzynia 1:0

19e minuut.
Ţugulea speelt de bal door. Auribault speelt de bal door. Lindão heeft problemen om de bal te vangen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Collor passt de bal met de wreef. Garrincha speelt de bal door. Lincar rent richting de bal. Lincar draait met de bal, schiet en ... Katselis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LKS Iskra Iskrzynia 2:0

37e minuut.
Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizal met een sublieme pass. Auribault speelt de bal door. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Botturi rent richting de bal. Hyjek maakt een afschuwelijke overtreding. Botturi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lincar komt bij de bal en schiet. Katselis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LKS Iskra Iskrzynia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 53%, LKS Iskra Iskrzynia 47%.
gmochy - LKS Iskra Iskrzynia 3:0

51e minuut.
Nicula kopt de bal weg. Botturi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruzzo. Botturi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lincar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Katselis bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LKS Iskra Iskrzynia 4:0

54e minuut.
Garrincha geeft een hoge lob. Derdiyok controleert de bal met de borst. Botturi is nu in balbezit. Botturi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LKS Iskra Iskrzynia 5:0

57e minuut.
Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyjek is nu in balbezit. Nicula onderschept slim de pass. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Klungelig pakt Chiţa de bal. Botturi rent richting de bal. Met opzet legt Auribault zijn tegenspeler op de grond. Auribault is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Botturi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lincar wilt de vrije trap nemen. Katselis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rizal is nu in balbezit. Rizal probeert naar een medespeler te passen. Nicula is nu in balbezit. Botturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Botturi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Rizal de bal. Rizal met een sublieme pass. Garrincha met een sublieme pass. Lincar rent richting de bal. Lincar schiet op doel. Katselis bokst de bal weg.

70e minuut.
Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizal met een sublieme pass. Klungelig pakt Botturi de bal. Botturi haalt uit met een fantastische trap. Derdiyok probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Garrincha heeft problemen om de bal te vangen. Garrincha probeert naar een medespeler te passen. Rizal geeft een lange en hoge pass. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula geeft een hoge lob. Katselis bokst de bal weg.

76e minuut.
Rizal passt de bal met de wreef. Garrincha rent richting de bal. Garrincha passt de bal met de wreef. Botturi rent richting de bal. Botturi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Katselis met een sublieme pass. Rizal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizal geeft de bal voor. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Katselis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Derdiyok rent richting de bal. Lincar onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LKS Iskra Iskrzynia 6:0

81e minuut.
Radujko geeft de bal voor. Hyjek is nu in balbezit. Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar haalt uit met een fantastische trap. Katselis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LKS Iskra Iskrzynia 7:0

83e minuut.
Rizal is nu in balbezit. Rizal passt de bal in één keer door. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Botturi haalt uit met een fantastische trap. Ruzzo probeert de bal aan de voet te houden. Lincar geeft een hoge lob. Botturi krijgt zijn hoofd ertegen. Katselis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gmochy - LKS Iskra Iskrzynia 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gmochy 36%, LKS Iskra Iskrzynia 64%.
gmochy - LKS Iskra Iskrzynia 8:0